OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Σε ευρεία επιχείρηση απολύμανσης του Αγίου Ιωάννη προχώρησε ο Δήμος Φυλής

Εντατικά συνεχίζονται από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής οι ψεκασμοί και οι προληπτικές απολυμάνσεις, δρόμων, κάδων και δημοσίων χώρων, στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία των πολιτών από τον covid 19.

Το πρωί κλιμάκιο υπό το συντονισμό του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη και παρουσία της Επόπτριας Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας γιατρού Λίας Ζάχου πραγματοποίησε ευρείες απολυμάνσεις στην συνοικία του Αγίου Ιωάννου πέριξ του αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ. Α.Ε.

«Με ένταση, πρόγραμμα και μεθοδικότητα συνεχίζουμε τις απολυμάνσεις στο Δήμο μας γιατί προτεραιότητα μας είναι η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών» υπογράμμισε ο Μιχάλης Οικονομάκης. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας τόνισε τη σημασία της «πιστής τήρησης και εφαρμογής των οδηγιών και των μέτρων πρόληψης» και έκανε έκκληση στους πολίτες «να μένουν στο σπίτι και ν’ αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις».

Η επιχείρηση απολύμανσης ξεκίνησε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί και διήρκησε μέχρι το μεσημέρι. Η Δημοτική Αστυνομία ενημέρωνε τους πολίτες από τα μεγάφωνα να απομακρυνθούν. Δύο ειδικά διαμορφωμένες υδροφόρες του Δήμου και ένα όχημα του ΣΥΝ-ΠΑ με απολυμαντικό υγρό σάρωσαν όλους τους μικρούς και μεγάλους δρόμους του Αγίου Ιωάννη ψεκάζοντας πεζοδρόμια, κάδους και σπίτια.

Οι επιχειρήσεις απολύμανσης της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα σε όλους τους χώρους που κρίνεται αναγκαίο. Αύριο έχει προγραμματιστεί να απολυμανθούν στάσεις λεωφορείων, σταθμοί του προαστιακού, σχολεία, τράπεζες, καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά, ιατρεία και πολυϊατρεία και γενικότερα χώροι που παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση πολιτών.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο πάρκο άθλησης και ψυχαγωγίας κατασκεύασε ο Δήμος Φυλής στο Ζεφύρι

Mε βαριά πρόστιμα, κατασχέσεις φορτηγών και αυτόφωρη διαδικασία απαντά ο Δήμος Φυλής στην παράνομη εναπόθεση μπαζών

Δήμος Φυλής: Προστατευτικές μάσκες δώρισε η Ιατρική Αρωγή Φυλής στην Κοινωνική Υπηρεσία

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice