OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΜΥΘΙΚΟΣ Τσιτσιπάς! Στους «4» του Αυστραλιανού Όπεν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον άθλο απέναντι στον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ ο Στέφανος Τσιτσιπάς «γονάτισε» και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα και η υφήλιος υποκλίνεται στο νέο αστέρι του τένις!

Μυθικός Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-1 και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα και πέρασε στους «4» του Όπεν της Αυστραλίας, εξακολουθώντας να γράφει στη Μελβούρνη, «χρυσή» ιστορία για το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό, λίγες μόλις μέρες μετά τη συγκλονιστική μάχη απέναντι στον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ και την ιστορική νίκη του. Και μπορεί να καταλάβει κανείς τη σπουδαιότητα του κατορθώματος του Τσιτσιπά αν αναλογιστεί πως είναι ένα επίτευγμα μοναδικό για Έλληνα τενίστα και φυσικά πρόκειται για την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του Στεφάνου Τσιτσιπά!

Ο Έλληνας τενίστας, χρειάστηκε 3 ώρες και 19 λεπτά για να καταφέρει να πάρει τη νέα σπουδαία νίκη. Μάλιστα ήταν ο πρώτος που προκρίθηκε χρονικά και τώρα περιμένει αντίπαλο. Αυτός μπορεί να είναι ένας ακόμα μύθος του παγκόσμιου τένις. Ο λόγος για τον Ράφα Ναδάλ, αφού ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα του Ισπανού με τον Φράνσις Τιάφοου.

«Ζω το όνειρό μου. Νομίζω ότι είναι παραμύθι, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Ζω αυτό για το οποίο δουλεύω πολύ σκληρά. Είναι συναισθηματική στιγμή, αλλά ξέρω ότι έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ. Όταν έλεγα στην αρχή της χρονιάς πως ένας από τους στόχους μου είναι να πάω στην ημιτελική φάση ενός Grand Slam, νόμιζαν ότι είμαι τρελός, αλλά να που έγινε.Δεν είναι όνειρο, αλλά μία πραγματικότητα», τόνισε ο Στέφανος στη συνέντευξή του μέσα από το court, μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ στη συνέχεια επικαλέστησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να προετοιμαστώ για αυτό το ματς. Όπως είδα και στα social media γινόταν ένας πανικός. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εδώ. Ήταν μία σπουδαία νίκη, που τράβηξε την προσοχή του κόσμου. Ήταν πρόκληση να μείνω συγκεντρωμένος, αλλά χαίρομαι που έπαιξα καλά».

Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice