OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Στη 1μ.μ. η συνάντηση Τζιτζικώστα με τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη

Αλλαγή ώρας στη συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Λόγω καθυστέρησης στην άφιξη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Θεσσαλονίκη, η σημερινή συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθεί στις 13.00’, στο κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας (Θεσσαλονίκη, Β. Όλγας 198, πρώτος όροφος, αίθουσα συσκέψεων).

Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για την πορεία της πανδημίας και των μέτρων στο lockdown και θα έχει συναντήσεις επίσης και με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Θυμίζουμε πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε και τον περασμένο μήνα στη συμπρωτεύουσα, όπου και συμμετείχε σε σύσκεψη για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊό.

Τότε, μεταξύ άλλων είχε επισημάνει ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι παρούσα στην αντιμετώπιση της COVID-19, κάνοντας χιλιάδες ελέγχους και διαπιστώνοντας χιλιάδες παραβάσεις.

Όπως σημείωσε μάλιστα, δεν υπάρχει καμιά διάθεση αντιδικίας από την ΕΛ.ΑΣ. με τους πολίτες, αλλά δεν θα γίνουν ανεκτές οι συμπεριφορές όσων «ασυνείδητων», όπως είπε χαρακτηριστικά, δημιουργούν τεράστια προβλήματα, παραβαίνοντας τις εντολές και τις οδηγίες των επιδημιολόγων και των λοιμωξιολόγων.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice