OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Εξελίξεις στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο

Συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ προκειμένου να λάβει αποφάσεις για το μέλλον της εταιρείας και είναι πιθανόν να εγκρίνει τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται με φόντο την επιλογή δύο Ελλήνων εφοπλιστών, του κ. Καϋμενάκη και του κ. Μπάκου, να διεκδικήσουν ισχυρή συμμετοχή στην μετοχική σύνθεση της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ, μια επιλογή που αιφνιδίασε τους πάντες: Τους νυν μετόχους, και συγκεκριμένα τους κ.κ. Σάκη και Δημήτρη Καλιτζάντζη, αλλά και τους επίσης διεκδικητές Ολλανδούς επιχειρηματίες.

Οι κ.κ. Καϋμενάκης και Μπάκος, όπως όλα δείχνουν, ξεδιπλώνουν μεθοδικά τη στρατηγική τους και αυτήν την ώρα μιλούν μόνο με όσους πρέπει. Δηλαδή, τις τράπεζες, από τις οποίες έχουν εξασφαλίσει απόλυτη στήριξη, αλλά και με το fund της  FARALLON που έχει ρόλο και λόγο στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Η συνέχεια προβλέπεται ενδιαφέρουσα, από πολλές πλευρές, καθώς πρέπει να συνυπολογιστεί ότι και η κυβέρνηση είναι φυσικό να επιθυμεί να παραμείνει η εταιρεία σε ελληνικά χέρια.

Σχετικά Άρθρα

Παράταση του καύσωνα έως την Κυριακή με 40άρια

otavoice

Αποχώρησε με αιχμές ο Γιάννης Δραγασάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ

otavoice

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας

otavoice

Κλειστοί όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι από 12:00 έως 17:00 λόγω καύσωνα

otavoice

Στην 4η Σύνοδο της ευρωπαϊκής πολιτικής κοινότητας ο Κ. Μητσοτάκης

otavoice

Φον ντερ Λάιεν: Σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία για την επανεκλογή της – Το όραμά της για την ΕΕ

otavoice