OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Άη Βασίλης στον Δήμο Παιανίας!

Δύο φορές θα επισκεφθεί φέτος τον Δήμο Παιανίας ο Άγιος Βασίλης. Το έλκηθρό του θα προσγειωθεί στον Δήμο τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς σε μια προσπάθεια του ΠΑΟΔΗΠ να δώσει εορταστικό χρώμα στις δύσκολες ημέρες που όλοι βιώνουμε.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Παιανίας φρόντισε εγκαίρως ώστε να σταλεί μήνυμα αγάπης σε όλους τους πολίτες της Παιανίας και των Γλυκών Νερών.

Σε όλο το Δήμο Παιανίας θα ακουστούν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ ήδη από τις 10 Δεκεμβρίου 2020 οι κεντρικές πλατείες (Βασιλέως Κωνσταντίνου στην ΔΚ Παιανίας, παλαιού δημαρχείου και Ελευθερίου Βενιζέλου στο Φούρεζι) έχουν στολιστεί με την τοποθέτηση χριστουγεννιάτικων δέντρων (ύψους 5μ.) και φατνών. Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί θεματικό χριστουγεννιάτικο τοπίο από 15 φυσικά δέντρα, πολικά ζώα, ξύλιναδιακοσμητικά (αρκούδες, πιγκουίνοι, ελάφια κ.α.) καρυοθραύστες, χιονάθρωποι.

Ο Άγιος Βασίλης, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των δημοτών, θα επιβαίνει με το έλκηθρό του πάνω σ’ένα αυτοκινούμενο όχημα και θα επισκεφθεί τις γειτονιές του δήμου, δίνοντας πνοή αισιοδοξίας, ελπίδας και εορταστικής ατμόσφαιρας σε κάθε γειτονιά.

Τα ξωτικά, οι μικροί φίλοι του Αη Βασίλη, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα των εορτών, σε κάθε σπίτι.

Καθόλη την εορταστική περίοδο χριστουγεννιάτικες μελωδίες αντηχούν στον περιβάλλοντα χώρο της κεντρικής πλατείας Παιανίας έως και την πλατεία Δημοσθένους καθώς και στην πλατεία των Γλυκών Νερών.

«Στοίχημά μας ήταν να κρατήσουμε ζωντανό το χριστουγεννιάτικο πνεύμα μέσα στην βαριά ατμόσφαιρα της πανδημίας και να δώσουμε ελπίδα στους πολίτες οι οποίοι επί μήνες δείχνουν εγκράτεια σεβόμενοι τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Με τον σχεδιασμό μας δείχνουμε ότι κανείς δεν είναι μόνος του, ότι όλοι μαζί θα βγούμε στο ξέφωτο και σε έναν χρόνο από σήμερα θα βρισκόμαστε στις πλατείες αλλά κυρίως στις αγκαλιές των αγαπημένων μας για να γιορτάσουμε» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλειστή η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παιανίας μετά από κρούσμα κορονοϊού

Δήμος Παιανίας: «Απομόνωση χωρίς μοναξιά»

Ο Δήμος Παιανίας ανακοίνωσε 44 θέσεις που θα καλυφθούν μέσω της κινητικότητας

 

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice