OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Διαγραφές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνεργασίες με «αντάρτες» και ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ στην Β. Κυνουρία

Με δυο πρόσωπα παρουσιάζεται η Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο. Στην Περιφέρεια προχώρησε σε ομαδικές διαγραφές προβεβλημένων αυτοδιοικητικών στελεχών της, με τη δικαιολογία της σύμπλευσης τους με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη που στήριξε το 2014, αλλά ταυτόχρονα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας δηλώνει στήριξη στον Δήμαρχο Π. Μαντά, στέλεχος της κεντροαριστεράς όπου στηρίζεται επίσημα από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Την ίδια ώρα μάλιστα, που στον Δήμο Β. Κυνουρίας κατέρχεται υποψήφιος ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Καμπύλης, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και τον οποίον στηρίζουν τα τοπικά στελέχη της αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αυτό το συμπέρασμα βγήκε από την συνάντηση του Νικήτα Κακλαμάνη με τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης. Ο κ. Κακλαμάνης βρίσκεται στην Τρίπολη με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης ‘’ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ’’ του Γιάννη Σμυρνιώτη ως επίσημος προσκεκλημένος.

Εκτός από τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη του Παναγιώτη Νίκα, Μανώλης Σκαντζός (τ. Δήμαρχος Β. Κυνουρίας, «αντάρτης» το 2010) και Χρήστος Λαμπρόπουλος, η οποία στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία καθώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας με την παράταξη του εν ενεργεία δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά (αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα) Γιώργος Λυτρίβης.

Η δημοσιότητα της συνάντησης Κακλαμάνη-Μαντά έχει δημιουργήσει στους κόλπους των στελεχών αλλά και των μελών της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή έντονο προβληματισμό και αναμένονται αντιδράσεις. Κάποιοι μιλούν για μη στήριξη της κομματικής επιλογής Νίκα στις εκλογές ως κίνηση αντίδρασης μιας και νοιώθουν ότι παίζονται πολιτικά παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους.

Σχετικά Άρθρα

Kινητοποίηση του Δήμου Μαλεβιζίου για τα προβλήματα από την κακοκαιρία

otavoice

Δ. Κουρέτας: Απομακρύνθηκε το 99% των νεκρών ψαριών – Όλοι έβγαλαν την ουρά τους απ’ έξω

otavoice

Δ.Σικυωνίων: Ο 4ος Κλεισθένειος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχών!

otavoice

Γ. Κωνσταντάτος: Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια κάθισα στην καρέκλα του δημάρχου

otavoice

Ζάτουνα Γορτυνίας: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας από το Αρχείο Μίκη Θεοδωράκη

otavoice

Άμεσα τα αντανακλαστικά του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας στην νεροποντή

otavoice