OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Πατούλης: “Δεν έπρεπε να ανοίξουν τα σχολεία στις κόκκινες περιοχές”

Την άποψη πως θα έπρεπε να παραταθεί η επενέναρξη των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και των βρεφονηπιακών σταθμών στις λεγόμενες “κόκκινες” περιοχές λόγω κορονοϊού, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του ιικού φορτίου, μετά τις αργίες της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, εξέφρασε ο Γιώργος Πατούλης μιλώντας στο pagenews.gr.

“Δεν έχουμε εμβολιάσει τον πληθυσμό της χώρας ενώ παράλληλα βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα. Πρώτα θα πρέπει να παραμείνουμε υγιείς και να εξασφαλίσουμε πως η “κόκκινη” περιοχή, θα γίνει “πορτοκαλί” ή “πράσινη” και μετά να μιλήσουμε για άνοιγμα των σχολείων” ξεκαθάρισε ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε συνέντευξή του στον Δημήτρη Τάκη.

Ο κ. Πατούλης πρόσθεσε δε, ότι θα πρέπει να αξιολογηθούν πρώτα αναλυτικά όλα τα νέα στοιχεία για το πώς έχει διαμορφωθεί το επιδημιολογικό τοπίο της χώρας ενώ επεσήμανε ότι εάν τα δεδομένα αυτά έχουν αλλάξει προς το χειρότερο, τότε είναι σκόπιμη μια μετάθεση της επιστροφής των μαθητών στις τάξεις κατά μια εβδομάδα, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παιδιών αλλά και των γονιών τους.

Άλλωστε όπως πρόσθεσε και ο ίδιος στο pagenews.gr: “οι μαθητές πρέπει να βρεθούν στις τάξεις με ασφάλεια. Ολος αυτός ο συνωστισμός των παιδιών κατά την είσοδο και έξοδο από το σχολείο, αλλά και των γονέων τους κατά την την προσέλευση, χρειάζεται μεγάλη προσοχή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Χαλκιδική: Προσωρινή απαγόρευση κολύμβησης στην παραλία Ιερισσού λόγω διαρροής λυμάτων

otavoice

Ο Νετανιάχου σε αντιπαράθεση με τους διαπραγματευτές του, για τους όρους της εκεχειρίας

otavoice

Ζητούν παρέμβαση της Περιφέρειας για την διοργάνωση του ιστορικού υπερμαραθωνίου «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ»

otavoice

ΠΙΝ: Ευρεία σύσκεψη για θέματα πρόληψης δράσεων αντιπλημμυρικής προστασίας

otavoice

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τον αγώνα διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων

otavoice

Νέο Place Brand-Εσύ, η Πελοπόννησος και το Νέο της Πρόσωπο

otavoice