OTA VOICE
Uncategorized Ροή Ειδήσεων Γενική

Ξεκίνησαν τα έργα στην νέα Πατρών-Πύργου… πρόβατα εν δράση(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες για γέλια και για κλάματα εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών στο ύψος της Γαστούνης, με κοπάδι από πρόβατα να… διακόπτουν την κυκλοφορία και να παρελαύνουν  στην διαβόητη λαιμητόμο Πατρών-Πύργου.
Όπως αναφέρει το odigos.gr οι διερχόμενοι οδηγοί έκπληκτοι ήρθαν αντιμέτωποι με το κοπάδι που ανενόχλητο χωρίς τον ιδιοκτήτη του, διέσχιζε την Εθνική Οδό προκαλώντας αναστάτωση στους οδηγούς. Από θαύμα δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα.

Τελικά τα έργα που υποσχέθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχιλ. Καραμανλής ξεκίνησαν. Τα κοπάδια είναι μέρος διαμόρφωσης του περιβάλλοντος, μιας και καθαρίζουν το οδόστρωμα και τα πρανή από χόρτα. Ασορτί γιατί κοπάδια προβάτων, είναι και οι χιλιάδες Αχαϊοί και Ηλείοι που αποτίνουν φόρο αίματος και οδηγούνται στα πρόβατα επι σφαγή και δεν αντιδρούν.

Για να σοβαρευτούμε η ¨εισβολή¨ των προβάτων δεν είναι πρωτοτυπία, είναι ένα από τα προβλήματα της οδικής αρτηρίας που αποτελεί θυσιαστήριο αθώων ψυχών και που οι κυβερνήσεις διαχρονικά μπλεγμένες  με συμφέροντα κατασκευαστικών εταιριών καθυστερούν εγκληματικά να κατασκευάσουν ένα σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο. Αποτέλεσμα καθημερινά δεκάδες χιλιάδες πολίτες να παίζουν κορώνα γράμματα τις ζωές τους. Αυτό βέβαια τους χαρτογιακάδες και πολιτικάντηδες δεν τους απασχολεί.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο:

Σχετικά Άρθρα

Νέκρωσε η Λοκρίδα για να μην περάσει το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ -Αποκλεισμός της ΕΟ Αθηνών-Λαμίας

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με κτηνοτρόφους του Δήμου – Οι αποφάσεις που ελήφθησαν

otavoice

Η Χεζμπολάχ απειλεί νέα πλήγματα το Ισραήλ αν «συνεχίσει να στοχοθετεί αμάχους»

otavoice

Ο Μητσοτάκης στο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Τα εν εξελίξει έργα «στο τραπέζι»

otavoice

Μεγάλη δασική πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας-Διακοπή κυκλοφορίας

otavoice

Το Υπουργείο Άμυνας απαντά στην προκλητική τουρκική ανακοίνωση για τις δηλώσεις Δένδια

otavoice