OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επίδομα θέρμανσης: Επικαιροποιήθηκαν οι ΤΚ τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Σερρών

Επιλύθηκαν πλήρως τα προβλήματα στην υποβολή αιτήσεων επιδόματος θέρμανσης για την αγορά καυσόξυλων και πέλετ από κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Σερρών και ειδικότερα της Ορεινής, της Άνω Βροντούς, του Ξηροτόπου και του Μετοχίου μετά και από την παρέμβαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Ο Δήμαρχος Σερρών έθεσε το ζήτημα του αποκλεισμού των εν λόγω δικαιούχων από το σύστημα εξαιτίας εσφαλμένης καταγραφής Ταχυδρομικού Κώδικα των οικισμών, όπου διαμένουν με επιστολή του την προηγούμενη εβδομάδα προς τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Με την επιστολή ο Δήμαρχος Σερρών αιτήθηκε την επικαιροποίηση των Ταχυδρομικών Κωδικών στους σχετικούς καταλόγους καθώς και την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης επιδόματος θέρμανσης για καυσόξυλα και βιομάζα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου Σερρών από το Υπουργείο Οικονομικών, έχει ολοκληρωθεί η επικαιροποίηση των Ταχυδρομικών Κωδικών για όλους τους οικισμούς, που καταγράφηκαν προβλήματα. Οι αιτήσεις των δικαιούχων για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης μπορούν να υποβάλλονται στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ μέχρι αύριο, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Πύργου: Άμεσα ονοματοδοσία αθλητικού χώρου σε «Εμμανουήλ Καραλής»

otavoice

Ν. Κοροβέσης: Άμεση αποζημίωση των πληγέντων από την πανώλη των μηρυκαστικών

otavoice

Μείωσε 13,19% την ταφή των απορριμμάτων ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

otavoice

Ο Χάρης Δούκας στο Καρπενήσι: “Πρέπει να υπάρξει αποκέντρωση”

otavoice

Εκτεταμένες φυτεύσεις δένδρων και ανθόφυτων στο Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας

otavoice

Χιλιάδες νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου- Τα μάζευαν με απόχη

otavoice