OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Θέση «μάχης» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα πάρει ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου διεκδικώντας τον δημαρχιακό θώκο στον Δήμο Αμαρουσίου. Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έκανε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, ο ίδιος ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση του γνωστού παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Γιώργου Αυτιά για το αν ισχύουν οι φήμες ότι θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ο Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ζω στο Μαρούσι, εργάζομαι στο Μαρούσι πάρα πολλά χρόνια, αγαπάω την πόλη, η πόλη έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και θα διεκδικήσω τη δημαρχία του Αμαρουσίου». Σε νέα ερώτηση σχετικά με την υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμέρου, τόνισε: «Θα γίνει μια καλή εκλογική μάχη. Όλοι έχουν δικαίωμα να βάλουν (υποψηφιότητα), αλλά πιστεύω ότι οι πολίτες αποφασίζουν στο τέλος, γιατί το Μαρούσι θα πάει σε μια νέα εποχή».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Β.Β.Β: Αποκαλυπτήρια προτομών των πυροσβεστών Α. Μπόσινα και Π. Σκούρτη

otavoice

Τιμήθηκαν οι ήρωες στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Ωρωπού

otavoice

Δ.Κορινθίων: Αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα

otavoice

Δ.Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς

otavoice

Δ.Θεσ/νίκης: Ο Σπύρος Τζελέπης νέος εντεταλμένος σύμβουλος για τα αδέσποτα

otavoice

Μαγική βραδιά με τους Στ. Κορκολή-Γ. Θεοφάνους, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

otavoice