OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κρούσματα στην Σαντορίνη- Τι λένε τα στοιχεία του ΓΝ Θήρας

Απαντήσεις στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί στο δημόσιο διάλογο για επιβαρυμένη επιδημιολογική κατάσταση στο νησί της Σαντορίνης, δίνει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας με ανακοίνωση της, τονίζοντας ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και δημοσιεύει στοιχεία που αποδεικνύουν τα όσα αναφέρει.

Μόνο 7 περιστατικά έχουν νοσηλευτεί στο ΓΝΘ εκ των οποίων τα δυο εξήλθαν απόλυτα υγιείς και στα 564 τεστ που διενεργήθηκαν από την αρχή του έτους, εντοπίστηκαν μόνο 13 θετικά κρούσματα τα οποία αντιμετωπίζονται βάση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από την έναρξη της πανδημίας, έχουν διενεργηθεί στο ΓΝΘ πάνω από 2.000 τεστ και βρέθηκαν μόνο 56 θετικά που αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς. Παράλληλα μας ενημερώνει πως ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού βάση του εθνικού σχεδιασμού.

Η εκτίμηση είναι πως οποιαδήποτε αναφορά για αυξημένη επιδημιολογική εικόνα είναι ανυπόστατη, κακόβουλη και δημιουργεί πρόβλημα σε μια περιοχή που αποτελεί βαριά τουριστική βιομηχανία της χώρας.

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice

Δ.Αιγιαλείας: Ολοκληρώθηκαν τα 3 πρώτα προγράμματα κατάρτισης νέων αγροτών

otavoice

Δ.Κιλκίς: Πρόσληψη 72 Σχολικών Καθαριστών-Καθαριστριών για το διδακτικό έτος 2024-2025

otavoice

Δικαίωση για τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου η απόφαση του ΣτΕ για τον ΝΟΚ

otavoice

Στ.Αγγελούδης: “Το δημόσιο χώρο, το δεύτερο σπίτι μας, θα τον προστατέψουμε όλοι μαζί”

otavoice

Π.Μανούρης: Η πόλη θα αλλάξει με έργα και δημοκρατικές διαδικασίες

otavoice