OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ωρωπού: Πετυχημένο το δεύτερο βιωματικό εργαστήρι συναισθημάτων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο βιωματικό εργαστήρι συναισθημάτων που έλαβε χώρα στο 1 Δημοτικό σχολείο Σκάλας Ωρωπού και Νέων Παλατίων την Κυριακή στις 3/2/2019.

Tα παιδιά με μεγάλο ενθουσιασμό και κυρίως μέσα από το παιχνίδι, άγγιξαν τον κόσμο των συναισθημάτων, προσπάθησαν να τα αναγνωρίσουν και μετέπειτα διδάχθηκαν απλούς τρόπους έτσι ώστε να τα διαχειρίζονται και να τα αντιμετωπίζουν. Δόθηκε μεγάλη βαρύτητα από τους ειδικούς, στο να πιστέψουν τα παιδιά πως όλα τα συναισθήματα είναι φυσιολογικά και επιτρεπτά να τα νιώθουμε όλοι μας, και πως δεν χρειάζεται να νιώθουμε ντροπή για αυτό που αισθανόμαστε!

Το ΚΕ.Π. Υγείας Δήμου Ωρωπού ευχαρίστησε τον κ.Χορμοβίτη, Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, για την αμέριστη στήριξή του, αλλά και την κα Ανθίππη Κυριακίδη Διεθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας Ωρωπού και Νέων Παλατίων για την ζεστή της φιλοξενία και την εμπιστοσύνη της.

Τέλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και δημιουργό του ΚΕ.Π Υγείας Ωρωπού Θωμά Ρούσση, αλλά και τον Υπεύθυνο Κοινωνικής Πολιτικής Σπύρο Καυκόπουλο, οι οποίοι με την στήριξή τους έχουν κάνει το ΚΕ.Π. Υγείας Ωρωπού να βρίσκεται στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Κορδελιού-Ευόσμου: «Αγώνας δρόμου» για τη μετεγκατάσταση του ειδικού σχολείου

otavoice

Δ.Καλαμαριάς: Επίσκεψη Χρύσας Αράπογλου, στο ΓΝΘ «Άγιος Παύλος»

otavoice

Παρουσίαση της έκθεσης «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την Ελευθερία της»

otavoice

Ν. Καραΐσκος- Αιγιάλεια: «Καθαρή πόλη είναι αυτή που την προσέχουν όλοι»

otavoice

Δ.Σπάρτης: Καθαρισμός και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων

otavoice

Δ.Κοζάνης: Δημιουργία κυκλικού κόμβου για την προστασία πεζών και οδηγών

otavoice