OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Καρδίτσας: Παραιτήθηκε η Ουρανία Σούφλα – Τσιάκος: “Η παρούσα Δημοτική αρχή δεν έχει τίποτα να κρύψει”

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Δήμο Καρδίτσας μετά και την παραίτηση της Αντιδημάρχου Ουρανίας Σούφλα.

Τις τελευταίες μέρες η κοινωνία της Καρδίτσας είναι ανάστατη από τις διαδικτυακές αναφορές του δημοτικού συμβούλου Κώστα Γκαβογιάννη και Επικεφαλής του Συνδυασμού “Καρδίτσα από την Αρχή” για τα τρόφιμα που βρέθηκαν σε αποθήκη στο χωριό Καροπλέσι, όπου προορίζονταν για πλημμυροπαθείς, σύμφωνα με τις αναφορές του.

Το OTAVOICE αναφέρθηκε χθες εκτενώς στο θέμα και σας είχε ενημερώσει πως βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα της υπόθεσης και το πόρισμα αυτής θα καθόριζε και τις εξελίξεις ενώ έγκυρες πηγές ανέφεραν πως ο Δήμος Καρδίτσας θα προχωρούσε σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες αν και εφόσον αποδεικνύονταν κάτι μεμπτό από κάποιον αιρετό της Δημοτικής Αρχής.

Οι εξελίξεις όμως σήμερα ήταν ραγδαίες μετά την παραίτηση της Αντιδημάρχου, την οποία και αποδέχτηκε ο Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος.

Το θέμα πήρε διαστάσεις και ο Δήμαρχος δεν επιθυμούσε να διατηρηθεί θολό το τοπίο μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας, την ώρα που αιωρούνταν στην ατμόσφαιρα οι καταγγελίες-φήμες. Θυμίζουμε πως μέχρι σήμερα δεν υπήρξε η οποιαδήποτε αντίδραση από την Δημοτική Αρχή και σίγουρα η παραίτηση της Αντιδημάρχου έλυσε τα χέρια του κ. Τσιάκου.

“Επειδή οι πολιτικοί μας αντίπαλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν το όλο θέμα, ώστε να λάμψει η αλήθεια. Το είπαμε από τη πρώτη στιγμή και το εννοούμε” ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος ανακοινώνοντας την αποδοχή της παραίτησης της Αντιδημάρχου.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Έκανα σήμερα δεκτή την παραίτηση της αντιδημάρχου  Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης κ. Ουρανίας Σούφλα μέχρι να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση της. Επειδή οι πολιτικοί μας αντίπαλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν το όλο θέμα, ώστε να λάμψει η αλήθεια. Το είπαμε από τη πρώτη στιγμή και το εννοούμε: Η παρούσα Δημοτική αρχή, πορεύεται με πυξίδα τη νομιμότητα, την απόλυτη διαφάνεια και δεν έχει τίποτα να κρύψει ή να φοβηθεί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Δ. Καβάλας: Προχωρούν οι εργασίες εκσυγχρονισμού του Βιολογικού Σταθμού του Δάτου

otavoice

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων – Οι αποφάσεις

otavoice

Στο δημαρχείο Γλυφάδας, συναντήθηκαν Ν. Χαρδαλιάς – Γ. Παπανικολάου

otavoice

«Youth Festival»: Γιορτή νεολαίας 7 και 8 Σεπτεμβρίου, στο Δ. Ωραιοκάστρου

otavoice

Δήμος Αίγινας: Πρόγραμμα 15ου Aegina Fistiki Fest

otavoice

Σημαντικές παρεμβάσεις από την παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» στο Δημοτικό Συμβούλιο

otavoice