OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΝΠΔΔ Πολιτισμού-Περιβάλλοντος, Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ωρωπού

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΝΠΔΔ πολιτισμού περιβάλλοντος και βρεφονηπιακών σταθμών σε γνωστό κέντρο της περιοχής την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την τελετή, κατά την οποία, εκτός ενός μικρού απολογισμού από τον Πρόεδρο κ.Τόλια Μιχάλη για τα πεπραγμένα της χρονιάς που έκλεισε, ακολούθησαν βραβεύσεις σε δημότες του Δήμου, που τίμησαν με την προσφορά τους τον τόπο μας και έκαναν γνωστό το Δήμο Ωρωπού στην Ελληνική επικράτεια.

Βραβεύτηκαν οι συνδημότες, μέλη της εθελοντικής ομάδας πυροπροστασίας και φυσικών καταστροφών της Ομάδας Αφιδνών και της ΜΑΚΙΠ, καθώς επίσης και αθλητές που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους, την προηγούμενη χρονιά.

Ιδιαίτερα σημαντικές και παράλληλα συγκινητικές στιγμές, υπήρξαν στις βραβεύσεις πέντε συνδημοτών μας που έχουν αναπτύξει συγγραφική δράση και για πρώτη φορά υπήρξε επίσημη αναγνώριση για αυτήν την προσφορά τους από τον Δήμο Ωρωπού.

Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής τίμησαν με την παρουσία τους την άρτια προετοιμασμένη τελετή, προεξέχοντος του Δημάρχου Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση. Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Στέργιος Γκικάκης, ο Αντιδήμαρχος κ.Βελτανιώτης Δημήτρης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου κ.Δέδε Μαρία και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Τοτόμη-ΣωτήρχουΔήμητρα, Μαναβέλια-Σαρκίρη Αναστασία, Αλεξανδράτου Ανδριάννα, Καστελάνου- Μπρεάνου Λίνα, Τσεκρεζής Χρήστος, Πάντος Ευάγγελος και Πέππας Παναγιώτης.

Επίσης παραβρέθηκαν οι Τοπικοί Πρόεδροι κ.κ.Καζαμίας Θεοφάνης, Φαφούτης Γιάννης, Λιθαδιώτης Γιώργος, Πρόεδροι και αντιπροσωπείες συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμος Ωρωπού ευχαρίστησε τους πολίτες και τους συνδημότες, που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή, αναγνωρίζοντας τις τεράστιες προσπάθειες και το έργο που επιτελεί η Δημοτική Αρχή και τα κορυφαία όργανα διοίκησης όπως αυτά των Νομικών Προσώπων.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Η αλήθεια για τον καθαρισμό των σχολείων

otavoice

Μεν. Μποκέας: Να αποδοθεί στο Δήμο Μαλεβιζίου αυτό που του αναλογεί

otavoice

Η απάντηση του δημάρχου Αγίας Βαρβάρας στην Λαϊκή Συσπείρωση

otavoice

Γ. Τρεπεκλής: “Κομβικός ο ρόλος των εργαζομένων στα Ιόνια Νησιά για την ανάπτυξή τους”

otavoice

Το “Tilos Youth Summit”, απάντησε στον κίνδυνο ερημοποίησης

otavoice

Συνεργασία του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες με την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ

otavoice