OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Θετική ανταπόκριση δημοτών και εργαζομένων της Παραλίας Ασπροπύργου στα rapid test Περιφέρειας και Δήμου

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και πρωτόκολλα, πραγματοποιήθηκε η διενέργεια των δειγματοληπτικών ελέγχων για τον COVID-19,  της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Ασπροπύργου  και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021 στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων στην  περιοχή Παραλία Ασπροπύργου.

Η προσέλευση των δημοτών αλλά και των εργαζομένων της περιοχής ήταν ικανοποιητική  και συμβάλλει ιδιαίτερα στον έλεγχο της πανδημίας στην Περιφερειακή Ενότητα, δήλωσε  ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους φορείς που έπραξαν τα δέοντα για την ομαλή διεξαγωγή των rapid test καθώς και τον Δήμαρχο Ασπροπύργου για την άψογη συνεργασία.

Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου σημείωσε ότι: “οι προσπάθειες για τη διαφύλαξη της Υγείας των δημοτών αλλά και των εργαζομένων στον Ασπρόπυργο θα συνεχιστούν, ώσπου η πανδημία να αποτελέσει ένα θλιβερό παρελθόν. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, κάνοντας πράξη τη συνεργασία και ευρισκόμενοι σε καθημερινή εγρήγορση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε για τον Πρόεδρο του Σωματείου Λαϊκών Αγορών για τις υποδομές καθαριότητας που μας εξασφάλισε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Πρωτοπορεί ο Δήμος Μαλεβιζίου στον ψηφιακό του μετασχηματισμό

otavoice

Δήμος Κατερίνης: Μεγάλη επιχείρηση κατά της αφισορύπανσης

otavoice

Αντιπροσωπεία του δήμου Μετεώρων στην αδελφοποιημένη πόλη Σβάμπαχ Γερμανίας

otavoice

Πέντε σημαντικές ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων

otavoice

Ο Δήμαρχος Σπάρτης στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ

otavoice

Ασπρόπυργος: Τελετή μνήμης και τιμής, για τα 50 χρόνια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

otavoice