OTA VOICE
Uncategorized Ροή Ειδήσεων Γενική

Φρίκη!! Άνοιξε το πάρκο των εγκλημάτων πολέμου στο Αζερμπαϊτζάν-Παιδιά φωτογραφίζονται σε ομοιώματα νεκρών

Φρίκη και βαρβαρότητα. Άνοιξαν εκθεσιακό πάρκο όπου εκθέτουν τα εγκλήματα τους κατά του Αρμενικού λαού.

Οι εγκληματίες Αζέροι και μισθοφόροι ισλαμιστές, που εισέβαλαν στο Αρτσάχ, σκορπίζοντας το θάνατο, διαφημίζουν τα αιματηρά κατορθώματα τους. Όπως τα διαφήμιζαν οι ναζί, στο Άουσβιτς και στο Νταχάου, όπως διαφημίζει ο παρανοϊκός νεοθωμανός ισλαμοφασίστας Ερντογάν κατά Ελλήνων και Κυπρίων.

Εγκαινιάστηκε στο Μπακού, πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, στην περιοχή Χατάϊ ένα πάρκο όπου αναπαριστούν τα πολεμικά κατορθώματα της πολεμικής μηχανής Αζέρων και Τούρκων, εκθέτονται κατεστραμμένα αρμενικά στρατιωτικά οχήματα και νεκροί Αρμένιοι στρατιώτες , που παρουσιάζονται σαν ζόμπι.  Η έκθεση εγκαινιάστηκε από τον σφαγέα Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλάμ Αλίγιεφ, ο οποίος έσπευσε να φωτογραφηθεί δίπλα σε εκατοντάδες κράνη νεκρών Αρμένιων στρατιωτών και άνοιξε τις πύλες της στο κοινό.

Παιδιά ανάμεσα στην θηριωδία και στο αίμα. Χιλιάδες παιδιά συρρέουν για να θαυμάσουν τα εγκλήματα της χώρας τους και να νουθετηθούν στην πολιτική του μίσους απέναντι στον Αρμενικό λαό και στην Ορθοδοξία. Ανήλικα φωτογραφίζονται με καμάρι, δίπλα σε ομοιώματα νεκρών κακοποιημένων Αρμένιων στρατιωτών, πάνω σε κατεστραμμένα τανκς. Οικογένειες επισκέπτονται το πάρκο της φρίκης σαν να πηγαίνουν στην Ντίσνευλαντ ή σε κάποιο ιστορικό μουσείο.

Την ίδια ώρα αγνοούνται δεκάδες στρατιώτες που βρίσκονται αιχμάλωτοι στις φυλακές των Αζέρων, ενώ εκατοντάδες νεκροί στρατιώτες πετιόνται σε χωματερές και βούρκους σαν σκουπίδια.

Η διεθνής κοινότητα οφείλει να καταγγείλει αυτή την προκλητική και προσβλητική στάση των εγκληματιών Αζέρων και να επιβάλει σκληρές κυρώσεις σε μια χώρα που δεν έχει ίχνος ανθρωπισμού και δημοκρατικής λειτουργίας. Το αζέρικο αέριο δεν μπορεί να είναι πάνω από τις ανθρώπινες ζωές, πάνω από έθνη. Η πολιτισμένη δύση έχει χρέος να αντιδράσει. Αλλιώς θα είναι συνένοχη σε ένα διαρκές έγκλημα. 

 

Πως θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά; Με ποιες παραστάσεις και με ποια πρότυπα;

Είναι οι μελλοντικοί επίδοξοι εγκληματίες που θα σκορπίσουν το θάνατο, που θα διαπράξουν νέα εγκλήματα πολέμου. Που θα εκτελέσουν αμάχους, θα βασανίσουν γέροντες, θα καταστρέψουν εκκλησιές… μιμούμενα τους πατεράδες τους.

Πηγή πληρ. Εθνική Επιτροπή Δικαίωσης Αρμενικού Ζητήματος

Πηγή φωτό oxu.az

Σχετικά Άρθρα

Ρ. Μέτσολα: Οι προκλήσεις της Κύπρου είναι προκλήσεις της ΕΕ

otavoice

Νέκρωσε η Λοκρίδα για να μην περάσει το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ -Αποκλεισμός της ΕΟ Αθηνών-Λαμίας

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με κτηνοτρόφους του Δήμου – Οι αποφάσεις που ελήφθησαν

otavoice

Η Χεζμπολάχ απειλεί νέα πλήγματα το Ισραήλ αν «συνεχίσει να στοχοθετεί αμάχους»

otavoice

Ο Μητσοτάκης στο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Τα εν εξελίξει έργα «στο τραπέζι»

otavoice

Μεγάλη δασική πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας-Διακοπή κυκλοφορίας

otavoice