OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Περιφερειακή Συμμαχία: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του ΣΕΠΕΚΕΜ για τη αποστολή βοήθειας και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας. Υλοποιήθηκε με αυτό τον τρόπο μια ακόμη δράση αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, αυτή την φορά από την μανία του Εγκέλαδου.

Σε τέτοιες καταστάσεις, με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστες και με τα σπίτια των συνανθρώπων μας να έχουν καταρρεύσει, ο ΣΕΠΕΚΕΜ αισθάνεται ως ιερό καθήκον να βρεθεί στο πλευρό αυτών των ανθρώπων που δοκιμάζονται και αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και τις πιο στοιχειώδεις ανάγκες τους. Είμαστε δίπλα τους και δηλώνουμε απερίφραστα ότι σε αυτή δύσκολη κατάσταση «κανείς δεν είναι μόνος του».

 Από τη δράση του Συλλόγου, στάλθηκαν στις σεισμόπληκτες περιοχές της Λάρισας και των Τρικάλων  δύο παλέτες με νερά, καθώς και χρήματα προς τον Σύλλογο Εργαζομένων Θεσσαλίας (Λάρισα) και τον Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων με τα οποία θα αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται οι σεισμοπαθείς αυτή την χρονική στιγμή.

 Η βοήθεια που συγκεντρώθηκε θα διανεμηθεί άμεσα στις σεισμόπληκτες περιοχές των Δήμων Ελασσόνας Λάρισας και Φαρκαδόνας Τρικάλων.

 Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ¨ΣΟΥΡΩΤΗ¨, που προσέφερε δωρεάν τις δύο παλέτες με τα νερά για τους σεισμοπαθείς όταν απευθυνθήκαμε για την αγορά τους. Εκτιμούμε ιδιαιτέρως την ευγενική αυτή κίνηση αλληλεγγύης και θεωρούμε υποχρέωσή μας να την ευχαριστήσουμε δημόσια για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς.

Για το Δ.Σ.

 

   Ο Πρόεδρος                                                         Η Γεν. Γραμματέας

 

Δημήτριος Βαζούρας                                            Αφεντούλα  Παπαλεξίου

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice