OTA VOICE
Ντουντούκα

Ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας

Σχολιάζει  ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Για να λέμε αλήθειες το πρόβλημα της υποτέλειας και της ενδοτικότητας δεν εντοπίζεται μόνο στα υψηλά πρόσωπα εξουσίας αλλά σε όλη τη βαθμίδα διοίκησης της χώρας. Όσοι πιάνουν μια θέση ( αιρετοί ή διορισμένοι) αμέσως μεταμορφώνονται σε συστημικά εργαλεία, κλείνοντας τα μάτια σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Κοινώς κάνουν την πάπια, για να είναι αρεστοί στο κεντρικό σύστημα εξουσίας ( γιατί ως γνωστόν όποιος αυτονομείται στοχοποιείται) και για να έχουν μερίδιο από την μοιρασιά του εθνικού πλούτου. Αυτός για μένα είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν σπάει το απόστημα και συνεχίζουμε να βαδίζουμε πάνω σε μια τροχιά εθνικής αμνησίας και κοινωνικού ωχαδερφισμού.

Κάπως έτσι δεν κουνήθηκε φύλλο στη Μακεδονία την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών κάπως έτσι δεν κουνιέται φύλλο και σήμερα, με όσα συμβαίνουν. Αυτό έχει εισχωρήσει βαθιά σε όλη την κοινωνία που εκστασιάζεται μπροστά στα Bachelor , στα Survivor και στα Big Brother και ζει για μια βδομάδα με ουσίες και θεάματα στα μπαρ της Μυκόνου και της Χαλκιδικής( ενδεικτικά οι περιοχές).

Η σήψη είναι μεγάλη και δυστυχώς δεν φαίνεται στον ορίζοντα να αχνοχαράζει η ελπίδα…

Η έλλειψη ηγετών με εθνικό εκτόπισμα και όραμα είναι πιο ορατή από πότε.. η χώρα των μεγάλων ΟΧΙ στις Θερμοπύλες, στο Μανιάκι, στο 40 είναι πια μια αποικία υποδουλωμένων συνειδήσεων. Το γεγονός ότι η Εθνική Παλιγγενεσία επιλέχθηκε να ταυτιστεί με μια εκπρόσωπο των σαλέ της Ελβετίας, με μειωμένη εθνική υπόσταση  είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα που μας οδηγούν.

Επικρατεί το δόγμα, ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας!!!!

Σχετικά Άρθρα

Ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός; Ο φασισμός ή η ολιγαρχία;

otavoice

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice