OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Έφυγε από ανακοπή ο 57χρονος δημοσιογράφος Στ. Σιμωτάς- Είχε εμβολιαστεί πριν μια εβδομάδα

Ο δημοσιογράφος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση του πρόωρου χαμού του έσπειρε την θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Σημειώνεται, πως ο δημοσιογράφος πέθανε μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του. Συγκεκριμένα, στις 10/5 είχε εμβολιαστεί στο Μέγκα Εμβολιαστικό Κέντρο Προμηθέας, στο Μαρούσι, όπου του χορηγήθηκε η πρώτη δόση. Μάλιστα, ο ίδιος το είχε κοινοποιήσει στο προφίλ του στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: ’’Πάμε δυνατά κάναμε το πρώτο’’.

Πληθαίνουν τα περιστατικά ανακοπών καρδιάς και θρομβώσεων στη χώρα μας. Το γεγονός ότι δεν συσχετίζονται επίσημα για την ώρα με το εμβόλιο, δεν μπορεί να μας καθησυχάσει. Όπως όλα τα εμβόλια και φάρμακα υπάρχουν παρενέργειες, πόσο μάλιστα σε μια εξπρές διαδικασία κλινικών δοκιμών λόγω της έκτακτης ανάγκης.

Ο Στέφανος Σιμωτάς ήταν απόφοιτος της σχολής Δημοσιογραφίας “Όμηρος”. Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων ΕΔΗΠΗΤ ενώ από το 1987 είχε εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς επίσης αρθρογραφούσε σε πληθώρα site ενημερωτικού τύπου.

Ήταν Υπεύθυνος πολιτικής προστασίας ΣΕΔΑΠ καθώς επίσης μέλος στο Σύλλογο εθελοντών δασοπροστασίας Αττικής Πάρνηθας. Μέλος στους φίλους του δάσους με αριθμό μητρώου F 115. Μέλος στο ΙΔΑΦΚ ( ίδρυμα διαχείριση ανθρώπινων φυσικών καταστροφών. Μέλος στην ένωση ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΟΗΕ καταδικάζει τις «απαράδεκτες» φονικές επιθέσεις, σε εργαζόμενους ανθρωπιστικών οργανώσεων

otavoice

Ρωσία: Η Μόσχα απαγορεύει το ίδρυμα του Τζορτζ Κλούνεϊ

otavoice

Μ. Ανατολή: «Τελευταία ευκαιρία» συνομιλιών, προειδοποιεί ο Μπλίνκεν

otavoice

Ρωσική Άπω Ανατολή: Ηφαίστειο εξερράγη μετά τον σεισμό των 7 Ρίχτερ

otavoice

Mpox: Μάλλον απίθανο να εξελιχθεί σε πανδημία

otavoice

Σιβηρία: Μαίνονται 31 δασικές πυρκαγιές – Εκατοντάδες παιδιά απομακρύνονται από κατασκηνώσεις

otavoice