OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Περιβαλλοντικές Δράσεις Δημοτικών σχολείων της περιοχής

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα, σειρά περιβαλλοντικών δράσεων πραγματοποίησαν Παρασκευή (04/06) τρία δημοτικά σχολεία της πόλης σε συνεργασία με το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Πρόκειται για το 2ο Δημοτικό Δραπετσώνας, το 12ο Δημοτικό Κερατσινίου και το 13ο-21ο Δημοτικό Κερατσινίου.

Τα παιδιά μέσα από υπέροχες συμβολικές ζωγραφιές, τραγούδια και συνθήματα έστειλαν το δικό τους μήνυμα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (5/6), καθώς για την απομάκρυνση των ρυπογόνων δραστηριοτήτων από την πόλη.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκος, μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κ’ Αλληλεγγύης Στ. Μιχάλογλου και την Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Σοφ. Μουρελάτου.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε τόσο με τους μαθητές και τις μαθήτριες των δημοτικών σχολείων καθώς και με το διδακτικό προσωπικό εκφράζοντας το θαυμασμό του για την πολύ όμορφη δουλειά που παρουσίασαν, ενώ τόνισε για ακόμη μια φορά την ανάγκη οι κάτοικοι αυτής της πολύπαθης πόλης να μπορούν να αναπνεύσουν ελεύθερα, χωρίς την έντονη και επικίνδυνη για την υγεία δυσοσμία που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Το “Tilos Youth Summit”, απάντησε στον κίνδυνο ερημοποίησης

otavoice

Συνεργασία του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες με την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ

otavoice

Χ. Δούκας: “50 χρόνια ο Κυπριακός Ελληνισμός δε συμβιβάστηκε, δεν παραιτήθηκε, δεν ξέχασε …”

otavoice

ΠΔΕ: Σύσκεψη εργασίας για την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Βελτιωτικές αλλαγές στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο

otavoice

Προκηρύχθηκαν τα έργα του επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Λευκάδας

otavoice