OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Στη Βενεζουέλα του Μαδούρο Περιφερειάρχης ο σύντροφος Γιαννούλης: “Δεν θέλω να μεγαλώσει το παιδί μου σε αυτή τη χώρα»

Ένας ακόμη κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος της ΕΡΤ σε ρόλο κομματικού φερέφωνου.

Δεξαμενή κομματικών στελεχών έχει μεταβληθεί η κρατική τηλεόραση και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν καταλάβει σημαντικές κοινοβουλευτικές και κυβερνητικές θέσεις. Με την αρχή να έχει γίνει από τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη που ρευστοποίησε τα πολιτικά οφέλη της περιόδου Σαμαρά και σήμερα με την περίπτωση Γιαννούλη που αποτέλεσε την κομματική επιλογή της Κουμουνδούρου για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Ένας κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 επιλεγμένος σε μια σημαντική θέση όπως αυτή του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, που πρόσβαλε δημόσια τη Μακεδονία και την Ελλάδα με αναξιοπρεπής χαρακτηρισμούς και ανήθικες, ανθελληνικές κορώνες.

Δεν θέλει ο κρατικοδίαιτος να ζει αυτός και το παιδί του στην Ελλάδα με τα «φασισταριά». Δεν ξέρω βέβαια ποια χώρα θα τον δεχτεί και θα τον σιτίζει, εκτός από τον σύντροφο Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Παράλληλα μια πλειάδα δημοσιογράφων που έχουν ενδυθεί τον κομματικό μανδύα λειτουργούν ως γραφείο Τύπου και προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το κτήριο της οδού Μεσογείων.

Η διαφορά με άλλους συναδέλφους τους που παίζουν τον ίδιο προβοκατόρικο ρόλο από ιδιωτικά κανάλια είναι ότι το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ λειτουργεί με χρήματα που πληρώνει κάθε μήνα ο Έλληνας φορολογούμενος και απαιτείτε να υπάρχει σεβασμός, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία. Αντ΄ αυτού έχει μετατραπεί σε ένα κομματικό κανάλι ενημέρωσης που υλοποιεί κατά γράμμα σε καθημερινή βάση την κυβερνητική προπαγάνδα διαστρεβλώνοντας ειδήσεις και παρουσιάζοντας αναλύσεις με συγκεκριμένη στόχευση.

Τα ισχνά νούμερα τηλεθέασης παρόλο τον τεράστιο αριθμό προσωπικού ( 3.000 περίπου) σε σχέση με τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης και την συνεχή προνομιακή κρατική χρηματοδότηση δείχνουν την πλήρη απαξίωση και αναξιοπιστία που έχει πέσει η κρατική τηλεόραση. Από τους αγώνες να επαναλειτουργήσει μετά το λουκέτο της περιόδου Σαμαρά και που στήριξε η κοινωνία περάσαμε στην εποχή της παθογένειας και του εναγκαλισμού της ενημέρωσης με τα κομματικά παιχνίδια εξουσίας.

Η οργή της κοινωνίας συσσωρεύεται από τις καθημερινές προκλήσεις της διεθνιστικής συντεχνίας και με μαθηματική ακρίβεια οδεύουμε στην εξαΰλωση του σημερινού πολιτικού σκηνικού.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται η δίκη για την τραγωδία στο Μάτι – Αύριο η «μαύρη» επέτειος έξι χρόνων

otavoice

Δράμα: Για έκτη μέρα μαίνεται η φωτιά στο όρος «Φαλακρό»

otavoice

Ν. Υόρκη: Η ομογένεια τίμησε τους πεσόντες της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

otavoice

ΕΕ: Συνάντηση των ΥΠΕΞ στις Βρυξέλλες – Δυσαρέσκεια για τις επισκέψεις του Όρμπαν

otavoice

ΑΑΔΕ: Εντείνονται οι έλεγχοι – Πού θα επικεντρωθούν τις επόμενες ημέρες, 885 υποθέσεις στο στόχαστρο

otavoice

Τελευταία ημέρα καύσωνα σήμερα, καταιγίδες και σταδιακή υποχώρηση της θερμοκρασίας από Τρίτη

otavoice