OTA VOICE
Ντουντούκα

Άκου αγόρι μου … η αξιοπρέπεια σου δεν εξαγοράζεται

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Άκου αγόρι μου, για 150 ευρώ εμβολιάσου… όπως θα συνόδευες ένα παιδεραστή, όπως θα ικανοποιούσες τα βίτσια ενός ανώμαλου, όπως θα δούλευες μαύρη εργασία, όπως θα πούλαγες το νεφρό σου, όπως θα πούλαγες την πατρίδα σου και την οικογένεια σου.

Άκου αγόρι μου είσαι ένας SURVIVOR στη ζούγκλα του νεοφιλελευθερισμού και για να μείνεις ζωντανός πρέπει να μάθεις πως όλα έχουν μια τιμή.

Άκου αγόρι μου, εμβολιάσου είναι το κίνητρο για την ελευθερία σου. Ποια ελευθερία; Αυτή που θα ξυπνήσεις και θα είσαι αλυσοδεμένος.

Άκου αγόρι μου, αντιστάσου. Κέρδισε την ζωή σου με αξιοπρέπεια. Με 150 ευρώ δεν σώζεσαι, δεν πας καν διακοπές που σου υποσχέθηκε ο τσαρλατάνος … το μόνο που θα υποστείς αγόρι μου, είναι να εξευτελιστής και να σε ακολουθεί σε όλη τη ζωή σου.

Για σένα Δημήτρη μου είμαι σίγουρος … αν θα αποφάσιζες να εμβολιαστείς, θα ήταν γιατί εσύ το επέλεξες, για να προστατεύσεις την ζωή σου και την οικογένεια σου και όχι γιατί οι βουτυρομπεμπέδες της Εκάλης, με μηδενικά ένσημα στη ζωή τους, σου πέταξαν δόλωμα τρία πενηντάευρα.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice