OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Γιάννης Φωστηρόπουλος: «Συνεχίζουμε, γιατί μπορούμε, γιατί είσαστε μαζί μας στο Παλαιό Φάληρο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακό το βίντεο από την εκδήλωση του Γιάννη Φωστηρόπουλου για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τη δημαρχία του Παλαιού Φαλήρου.

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Γιάννη Φωστηρόπουλο στο… δρόμο για την δημαρχία του Παλαιού Φαλήρου. Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση των δημοτών της πόλης στο κάλεσμα του στο Φλοίσβο, όπου ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της πόλης, ήρθε και το βίντεο με τα σημαντικότερα σημεία της ομιλίας του.

Ο δημοφιλής Αντιδήμαρχος, που επί σειρά ετών υπηρετεί με ήθος αποτελεσματικότητα και ανθρωπιά τους δημότες του Παλαιού Φαλήρου έδωσε το στίγμα της πολιτικής του και απέδειξε την ετοιμότητά του να συνεχίσει το έργο του από τη θέση του πρώτου πολίτη της πόλης.

Άλλωστε πρόκειται για έναν πετυχημένο, ελεύθερο επαγγελματία που αφιέρωσε την ζωή του στην αγαπημένη του πόλη που τον μεγάλωσε. Όλοι τον ξέρουν στην καθημερινότητα ως έναν απλό και δημιουργικό άνθρωπο έτοιμο να τρέξει και να βοηθήσει ανιδιοτελώς. Και τα τελευταία χρόνια το έχει κάνει καταλυτικά, ώστε η δημοτική αρχή Χατζηδάκη να αποτυπώνει ένα σημαντικό έργο στο Παλαιό Φάληρο.

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ.

 

Σχετικά Άρθρα

Το αρχαιολογικό μουσείο της Τήλου εγκαινίασε η υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

otavoice

ΠΔΕ-Β. Γιαννόπουλος : «Οδική ασφάλεια και αντιπλημμυρική θωράκιση σε προτεραιότητα»

otavoice

Ο δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος στη Ρακίτα Αχαΐας

otavoice

Αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού σε γειτονιές, πλατείες και σχολεία της Πάτρας

otavoice

«Συμπολιτεία»: Οι πολίτες μας αποκτούν έναν χώρο «στολίδι» στη Νέα Πεντέλη

otavoice

Συνάντηση Λέντζα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών

otavoice