OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνέδριο για την Χρηματοδοτική Πολιτική και τον Δημοσιονομικό Ελέγχο στην Αυτοδιοίκηση – Εργασίες 3ης ημέρας

Η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», ο  Δήμος Κορινθίων και ο Φορέας Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης  International Forum διοργανώνουν το Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική  Αυτοδιοίκηση» -ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ OTAVOICE

Με σημαντικές εργασίες αναμένεται σήμερα η τρίτη και τελευταία ημέρα του συνεδρίου για την Χρηματοδοτική Πολιτική και τον Δημοσιονομικό Έλεγχο στην Αυτοδιοίκηση που πραγματοποιείται από την Παρασκευή στη Κόρινθο.

Η τρίτη ημέρα ξεκίνησε με την θεματική ενότητα ανταλλαγή τεχνογνωσίας από οικονομικές υπηρεσίες Δήμων.

Θα ακολουθήσει η ενότητα Ανάδειξη και αξιολόγηση Καλών πρακτικών ΟΤΑ και θα κλείσει με την ενότητα Συμπεράσματα και προτάσεις.

Στη 1μμ θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του επιτυχημένου επιστημονικού συνεδρίου που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Γεν. Γραμματέων “Κλεισθένης” και η forum training.

Στο συνέδριο συμμετείχαν πέρα των 100 ομιλητών και 400 συμμετεχόντων με στόχο την κατάθεση και ανταλλαγή γνώσης, τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών.

Στο Επιστημονικό Συνέδριο κλήθηκαν και συμμετείχαν αιρετοί, μετακλητοί και υπηρεσιακά στελέχη που προΐστανται των υπηρεσιών, που έχουν ως αρμοδιότητα τη χρηματο-οικονομική διοίκηση & διαχείριση σε Δήμους, σε Περιφέρειες, όπως και στα ΝΠΔΔ & ΝΠΙΔ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και Επιστημονικοί & Ειδικοί Σύμβουλοι & Συνεργάτες των ΟΤΑ και των φορέων τους.

Ο δ/ντης του OTAVOICE.GR Θανάσης Μπέλτσος με τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου Πύργου Γιάννη Βαρελά.
Με τον Πρόεδρο του Κλεισθένη και γεν. γραμματέα Δήμου Νέας Σμύρνης Μιχάλη Χρηστάκη.
Με τον οικοδεσπότη και άψογο συν διοργανωτή, Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο.
Η ομάδα που θα παρουσιάσει τα Συμπεράσματα του τριημέρου επιστημονικού συνεδρίου συνεδριάζει… Την ομάδα απαρτίζουν οι Βαρελάς Γιάννης (Πύργος), Πολύδωρος Στελάτος (Σάμη), Καρακατσάνης Μιχάλης (Χερσονήσου), Σισμανίδου Αναστασία (Ωραιόκαστρο), Μπόγδης Ιωάννης (Αλεξανδρούπολη), Γαλανόπουλος Αθανάσιος (Αβδήρων).

Συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση συμπερασμάτων

Στη συνέχεια ακολούθησε βράβευση του Δημάρχου Κορινθίων.

Ο κ. Νανόπουλος ευχαρίστησε για την ευκαιρία που δόθηκε στην Κόρινθο να φιλοξενήσει ένα σημαντικό επιστημονικό συνέδριο που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στους ΟΤΑ.

Ο κ. Νανόπουλος ανταπέδωσε την τιμητική βράβευση και έδωσε από ένα αναμνηστικό αμφορέα ( πιστό αντίγραφο του Λούβρου) στον πρόεδρο του Κλεισθένη και στον διευθυντή της Forum Training,

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice