OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Ρόδη Κράτσα: «Σας περιμένουμε για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές και εμπειρίες, με ασφάλεια…»

Νούμερο 1 τα Ιόνια Νησιά στη «μάχη» κατά του κορονοϊού!

Στην 1η θέση σε ότι αφορά τον εμβολιασμό των κατοίκων της Ελλάδας φιγουράρουν τα Ιόνια Νησιά, όπως προέκυψε από τα επίσημα στοιχεία, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα, μετά την έκτακτη σύσκεψη -μέσω τηλεδιάσκεψης- του Πρωθυπουργού με τους 13 Περιφερειάρχες της χώρας, τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. και τις ηγεσίες των Υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών, με αντικείμενο τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία και την πορεία των εμβολιασμών.

Σχεδόν οι μισοί κάτοικοι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (47%) έχουν, ήδη ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους (1η θέση), ενώ στην κορυφή των Περιφερειών βρίσκονται τα Ιόνια Νησιά και όσον αφορά στην πρώτη δόση εμβολιασμού (55%).

Στα Επτάνησα χτίζεται ήδη, το απαραίτητο τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό, που μας έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Όσο για την μάσκα; Αυτή εξακολουθεί να είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα σε χώρους όπου συναθροίζονται πολλοί… Είναι άλλωστε και ο σύμμαχος απέναντι στον Covid19, αλλά και ένδειξη σεβασμού στην κατάσταση που βιώνουμε και τους επισκέπτες που αναμένει η Περιφέρεια στα νησιά.

«Σας περιμένουμε όλους για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές και εμπειρίες, με ασφάλεια…» είναι το κάλεσμα της Περιφερειάρχη, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice