OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Προβολή του Αρχαιολογικού Μουσείου της Θήβας στο κέντρο της Αθήνας

Υπαίθρια εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας με στόχο τη μεγαλύτερη προβολή του Αρχαιολογικού Μουσείου της Θήβας διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων. Η δράση υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, κ. Φανής Παπαθωμά και με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από την ίδρυση του Μουσείου.

Επιδιώκοντας να γίνει το Μουσείο της Θήβας ευρύτερα γνωστό και να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας έστησε στην οδό Ερμού, στο ύψος της Καπνικαρέας, περίπτερο εμπνευσμένο από τη συνάντηση του Οιδίποδα με τη Σφίγγα. Παράλληλα, μοιράσθηκαν φυλλάδια με πληροφορίες για το Αρχαιολογικό Μουσείο και τις συλλογές του.

«Χαιρετίζουμε την εξαιρετική πρωτοβουλία της ΠΣΤΕ. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών αποτελεί πραγματικό στολίδι για τον τόπο μας και οφείλουμε να το στηρίξουμε και να το διαφημίσουμε όπως του αξίζει. Οι προσπάθειες για την προβολή του Μουσείου αλλά και του τόπου μας θα συνεχισθούν», τόνισε ο δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

«Στόχος μας ήταν να προβληθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας, όπου διέρχονται καθημερινά δεκάδες τουρίστες, που βρίσκονται ως επισκέπτες στη χώρα μας», δήλωσε από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice