OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Συμβάσεις έργων 860.000 ευρώ υπέγραψε στην Κορινθία ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Συμβάσεις έργων στην Κορινθία, συνολικού προϋπολογισμού 860.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Τετάρτη (21/7), στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

Οι συμβάσεις αφορούν,

  1. την με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ κατασκευή δεξαμενής πολλαπλών χρήσεων στην περιοχή Λουτρού, του Δήμου ΞυλοκάστρουΕυρωστίνης (δαπάνη σύμβασης 32.400 ευρώ),
  2. την με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ κατασκευή αρδευτικών έργων στις περιοχές ΝεμέαςΒόχας, ΚαστράκιΣουληνάριΧαλκί (δαπάνη σύμβασης 180.164,30 ευρώ) και γ) την με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ συντήρηση και βελτίωση των επαρχιακών οδών 3 και 4 (διακλάδωση της επ. ο. 2 από ΧούνηΚλημέντιΚαίσαρι και από ΧούνηΚλημέντιΒελίνα), δαπάνη σύμβασης 200.000 ευρώ.

Παρόντες στην υπογραφή του πρώτου από τα πιο πάνω έργα ήταν ο δήμαρχος ΞυλοκάστρουΕυρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, ο αντιδήμαρχος έργων Σπύρος Αποστολόπουλος και ο πρόεδρος του Κάτω Λουτρού Χρήστος Καρούκης.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης είχε στην Κόρινθο συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Βέλου και Μελισσίου, τους οποίους συνεχάρη για την εξαιρετική οργάνωσή τους, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η Περιφέρεια προτίθεται να συνδράμει οικονομικά για την ανακατασκευή των αρδευτικών καναλιών στις περιοχές ευθύνης των εν λόγω Οργανισμών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice