OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επίσκεψη Χ. Αηδονόπουλου στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» Χάρης Αηδονόπουλος συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Αναστασία Λοιζάκη, Όλγα Παπαδοπούλου, Μουταφιδου Κατερίνα, Σωκράτη Πίντζα και Δημήτρη Ντάνο επισκέφτηκε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ).

Ο Χ. Αηδονόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΤΕ/ΤΚΜ Πάρι Μπίλια παρουσία του γενικού γραμματέα Γεώργιου Τσακούμη και ενημερώθηκε για τον θεσμικό ρόλο του και τις δράσεις του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

«Ακούσαμε με προσοχή τον πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ανταλλάξαμε απόψεις για θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και παρουσιάσαμε λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μέσα στην πόλη», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

«Θέσαμε καίρια θέματα του προγράμματός μας όπως η βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω αστικών αναπλάσεων, η ανάδειξη του δημόσιου χώρου, οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, πεζοδρομήσεις και δενδροφυτεύσεις για εναλλαγή των αέριων μαζών βάσει μελέτης, η δυνατότητα κατασκευής με προβόλους αποβάθρων πλάτους περίπου τριών μέτρων μόνο για βάδην -χωρίς να προκληθεί αλλοίωση της μορφής του θαλάσσιου μετώπου της πόλης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Νέας Ιωνίας: Διοργανώνει εκδήλωση ενόψει Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας

otavoice

Συνεργασία Δ. Μετεώρων-TERRA THESSALIA για την υποστήριξη χωριών

otavoice

Η ΠΔΕ κατά της εγκατάστασης υπεράκτιων αιολικών πάρκων στον Πατραϊκό Κόλπο

otavoice

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice

Δ. Κοζάνης: Το Τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου σε διεθνή έκθεση

otavoice