OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Έτσι έγινε ο εμπρησμός στο Πύργο – 4 εστίες και 4 εκρήξεις

Φωτογραφικό ντοκουμέντο που ήρθε στην διάθεση μας και έχει τραβηχτεί  λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο Λαμπέτι του Δήμου Πύργου, αποκαλύπτει σχέδιο εμπρησμού, την ίδια ώρα που η Αρχαία Ολυμπία φλέγεται.

Στην εικόνα διακρίνονται καθαρά τέσσερις διαφορετικές εστίες, όπου μεταξύ τους υπάρχει απόσταση και δεν έχουν επαφή για να πούμε πως είναι ένα ενιαίο μέτωπο. Κάτοικοι ανέφεραν πως άκουσαν τέσσερις διαδοχικές εκρήξεις κάτι που επιβεβαιώνει και την εικόνα με τις τέσσερις εστίες. Η πυρκαγιά αυτή δεν έχει καμιά σχέση με το μέτωπο στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος κατήγγειλε πως εντοπίστηκε ύποπτο άτομο να κινείται με μηχανάκι και να σταματάει σε σημεία διαφορετικά, όπου αμέσως ξεπηδούσαν εστίες φωτιάς. Μάλιστα υποστήριξε πως οι κινήσεις του υπόπτου έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Ο κ. Αντωνακόπουλος επιβεβαιώνοντας το σενάριο εμπρησμού, εξήγησε ότι οι εστίες της φωτιάς «ήταν 150 με 200 μέτρα η μία από την άλλη, στη φωτιά που ξέσπασε στο Λαμπέτι. Ταυτόχρονα! Τώρα η αστυνομία έχει αποκλείσει όλους τους δρόμους εκεί δασικούς και αγροτικούς. »

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος συνελήφθη και ανακρίνεται από τις αρχές.

Σχετικά Άρθρα

Microsoft: «Λύθηκε το πρόβλημα» – Συγγνώμη για το χάος ζητάει η Crowdstrike

otavoice

Τουρκικές απειλές για Κύπρο: «Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ…»

otavoice

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στο νότιο τμήμα του Περού – Aισθητός σε Χιλή και Αργεντινή

otavoice

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» από μαζική κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων

otavoice

Με απόφαση της ισραηλινής Κνεσέτ, «απαγορεύεται» η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους

otavoice