OTA VOICE
Απόψεις

Να γκρεμίσουμε τα σχέδια των εμπρηστών και των συνενόχων τους

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Εγώ δεν θα παίξω παραμύθια με το συναίσθημα. Δεν θα εκμεταλλευτώ τις εικόνες από τους πυροσβέστες , τους εθελοντές και τους πολίτες που με καρβουνιασμένα πρόσωπα προσπαθούν να τιθασεύουν ένα πύρινο εφιάλτη που κάποιοι κατασκεύασαν.

Έχω συμμετάσχει σε πυρκαγιές, έχω κρατήσει την μάνικα και ξέρω.

Θα συνεχίσω να λέω αλήθειες. Είναι το καλύτερο και το πιο υπεύθυνο που μπορώ να κάνω αυτές τις στιγμές και αδιαφορώ αν κάποιοι ενοχλούνται.

Ούτε κάνω αντιπολίτευση, γιατί θεωρώ ακράδαντα με αποδείξεις ότι κάποιοι σε αυτή την κυβέρνηση είναι συνένοχοι στο έγκλημα, γιατί τα ίδια έλεγα και στο ΜΑΤΙ . Υπάρχουν εγκληματικές ευθύνες που οδήγησαν σήμερα να καίγεται όλη η χώρα και να καταστρέφεται η πρωτογενής παραγωγή και οι περιουσίες χιλιάδων οικογενειών.

Αυτά τα δήθεν είναι για τους έμμισθους παπαγάλους που παίρνουν γραμμή και στηρίζουν εμπρηστές πρεσβειών και επιχειρηματικούς κύκλους. Είμαι από ένα μέρος την Ηλεία, που η φωτιά έχει αφήσει πολύ πόνο και καταστροφή, στο πέρασμα της και σήμερα πάλι φλέγεται.

Δεν θα σιωπήσω έχω ιερό χρέος …να γκρεμίσουμε τα σχέδια τους.

Να γκρεμίσουμε τα γερμανικά σχέδια, με τις ανεμογεννήτριες σε όλη τη χώρα. Που οι υπάλληλοι έκλεισαν δια της βίας σε μια νύχτα όλη την παραγωγή ενέργειας στη Δυτική Μακεδονία και στην Μεγαλόπολη , με δήθεν το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής.

Να ακυρώσουμε τα επενδυτικά σχέδια στο Τατόι, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και που σήμερα μετατρέπεται σε κρανίου τόπο, για να φυυτρώσουν σαν τα μανιτάρια οι μπίζνες τους.

Αυτοί σήμερα καίνε την χώρα μας… να γκρεμίσουμε τα σχέδια τους.

Αυτός είναι ένας σημαντικός Εθνικός λόγος να ενωθούμε όλοι απέναντι τους…. όχι μια επιδημιολογική κρίση. 

Σχετικά Άρθρα

Η ερημοποίηση της υπαίθρου, ο Έλον Μασκ και η ευθύνη μας για τον τόπο

otavoice

Ολοκλήρωση των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης, για την στήριξη των Κτηνοτρόφων

otavoice

Η απόχη και η αποχή, του Γιάννη Γκουντιού

otavoice

Ελίζα Βόζεμπεργκ: “Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να υπηρετήσω τα εθνικά μας συμφέροντα”

otavoice

Η Ελλάδα γερνάει και δεν γεννάει

otavoice

Μ. Βελεγράκης: Η Αυτοδιοίκηση ως θεσμός πολιτικο – διοικητικός

otavoice