OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

“Topos”: Η μπάντα που υμνεί τον “topo” της και μας προσκαλεί στο μουσικό της ταξίδι!

Οι “Topos” έρχονται από το Ρέθυμνο με μια ιδιαίτερη μουσική φιλοσοφία

Το φετινό καλοκαίρι έφτασε με έναν και μόνο στόχο!

Να δημιουργήσει χαρούμενες στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη όλων μας, αφήνοντας στην άκρη, έστω και για λίγο, όλα όσα ρίχνουν την ψυχολογία και την διάθεση.

Στιγμές που έρχονται με μια εικόνα, μια γεύση, μια μυρωδιά, ένα άγγιγμα και έναν… ήχο.

Οι “Topos” έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα από το Ρέθυμνο για να μεταφέρουν ήχους και ομορφιές της Κρήτης, δίνοντας το καλύτερο τους εαυτό για να… ταξιδέψεις!

Η μπάντα συστήθηκε στο κοινό τον περασμένο Ιούνη με το πρώτο της single «Tou Topou». Πρόκειται για ένα ποπ ανάλαφρο και άκρως καλοκαιρινό κομμάτι που σε ταξιδεύει από την πρώτη νότα.

Παντρεύει ιδανικά την παράδοση με το σήμερα, με στοιχεία από κρητική σούστα.

Όσο για το βίντεοκλιπ… Σε μεταφέρει στην πόλη της Κρήτης με έναν μαγικό τρόπο, με την μπάντα να σε ξεναγεί στον τόπο της. Από τα όμορφα σοκάκια του Ρεθύμνου, στα παραλιακά σημεία που σε μαγνητίζει το μπλέ που χάνεται ανάμεσα στη θάλασσα και τον ουρανό, μέχρι τα ορεινά σημεία του, όπου η “άγρια” ομορφιά σε καθηλώνει.

Η Ματθαία Ξ. Σπιταδάκη στα φωνητικά, η Ελένη Αλεξαντωνάκη στα πλήκτρα και το μπάσο, ο Αργύρης Έξαρχος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Φίλιππος Ζεϊμπέκογλου- Müller στα τύμπανα, με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαμαλάκη στο λαούτο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το… εισιτήριο για Ρέθυμνο.

Το κομμάτι αγαπήθηκε στο πρώτο άκουσμα, ενώ λίγες μέρες ήταν αρκετές προκειμένου το βίντεοκλιπ να γίνει viral και να “στολίσει” τα social media των θαυμαστών.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των “Topos”, θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την FM Records με τίτλο «Όλα σε μια θάλασσα» και θα αποτελείται από 10 κομμάτια (5 διασκευές και 5 δικά τους) με ελληνικό στίχο σε παραδοσιακούς ρυθμούς και με πολλά σύγχρονα στοιχεία.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το κομμάτι της “Της Θάλασσας” σε στίχους και μουσική της μπάντας. Με μια πιο ροκ διάθεση που μαρτυρά και τις δυνατότητες της μπάντας, οι οποίες είναι ατελείωτες.

Οι “Topos” είναι εδώ με μια ιδιαίτερη μουσική φιλοσοφία. Είναι βέβαιο πως φέρνουν κάτι νέο μέσα από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά και αυτό το έχουν καταλάβει ήδη οι θαυμαστές τους.

Αυτή την περίοδο πραγματοποιούν εμφανίσεις στην Κρήτη… κορονοϊού επιτρέποντος.

Συντονιστείτε στην συχνότητα των “Topos” και από την επίσημη σελίδα τους στο facebook.

 

Σχετικά Άρθρα

Ελληνική Λύση: Από πότε συνιστά «γεωπολιτικό ρίσκο» η εφαρμογή του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου;

otavoice

Ουκρανία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από ρωσική επίθεση με drones στην πόλη Ισμαήλ

otavoice

ΕΤΑΑ: Ο πόλεμος επιβαρύνει την οικονομία του Λιβάνου – Το ΑΕΠ της Ρωσίας τονώνεται από το πετρέλαιο

otavoice

Κ. Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ η διαφορά μας με την Τουρκία

otavoice

Τουλάχιστον 163 πρόσφυγες και μετανάστες διασώθηκαν από το Λιμενικό

otavoice

Αργεντινή: Το 52,9% του πληθυσμού πλήττεται από τη φτώχεια

otavoice