OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ευχαριστίες Εργαζομένων Δήμων Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας-Ζαχάρως στους Συλλόγων Δήμων Πρωτοδικείου Αμαλιάδας και Δ. Ζακύνθου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας-Ζαχάρως ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. και τους Εργαζόμενους των Συλλόγων Δήμων Πρωτοδικείου Αμαλιάδας και Δήμου Ζακύνθου για την βοήθεια μεγάλης ποσότητας ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της Ηλείας. 

Συγκινητική η ανταπόκριση στην πρόσκληση των Συλλόγων να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους των περιοχών που δοκιμάστηκαν με τραγικές συνέπειες από τις πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών. Εκατοντάδες συνάδελφοι μας από τους Δήμους έσπευσαν να παραδώσουν είδη πρώτης ανάγκης, αποδεικνύοντας με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η αλληλεγγύη και η ατομική ευθύνη είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της τοπικής κοινωνίας μας. 

Ήδη την Παρασκευή 13 Αυγούστου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων Πρωτοδικείου Αμαλιάδας και χθες (17/8) αντιπροσωπεία του Δήμου Ζακύνθου με φορτηγά αυτοκίνητα της Υπηρεσίας των Δήμων μετέφεραν τα είδη στο Δήμο Πύργου (Πάρκο Ξυστρή), με αποδέκτη το Γραφείο Εθελοντισμού.  

Σχετικά Άρθρα

Δ. Νέας Ιωνίας: Διοργανώνει εκδήλωση ενόψει Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας

otavoice

Συνεργασία Δ. Μετεώρων-TERRA THESSALIA για την υποστήριξη χωριών

otavoice

Η ΠΔΕ κατά της εγκατάστασης υπεράκτιων αιολικών πάρκων στον Πατραϊκό Κόλπο

otavoice

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice

Δ. Κοζάνης: Το Τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου σε διεθνή έκθεση

otavoice