OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΟΑΕΔ: Αιτήσεις τώρα για 2.090 θέσεις ειδικών κατηγοριών στο Δημόσιο

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, η διαδικασία κάλυψης 2.090 θέσεων εργασίας, από ανέργους που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες των πολιτών (πχ Άτομα με Αναπηρία και συγγενείς τους, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κλπ.). Οι σχετικές αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλονται έως τις 5 Οκτωβρίου, στις 14 αρμόδιες Πρωτοβάθμιες Επιτροπές του ΟΑΕΔ που προβλέπονται από τον σχετικό νόμο (ν. 2643/98).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι καθώς και οι διαδικασίες για την υποβολή της αίτησης διορισμού στις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα περιγράφονται αναλυτικά στις 14 προκηρύξεις που δημοσιεύθηκαν σήμερα, Τρίτη 31 Αυγούστου, από τις κατά τόπο αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Οι 2.090 θέσεις έχουν παρακρατηθεί – όπως προβλέπεται από το νόμο- από το σύνολο των θέσεων που έχουν εγκριθεί για τη στελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου που προσλαμβάνουν προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Τραυματισμός συνοριοφύλακα στον Έβρο από πυρά αγνώστων από την τουρκική πλευρά

otavoice

Μητσοτάκης: Ο Ελληνισμός δεν θα πάψει να αγωνίζεται μέχρι να επανενωθεί η Κύπρος

otavoice

Microsoft: Το ψηφιακό «βραχυκύκλωμα» επηρέασε 8,5 εκατομμύρια συσκευές Windows

otavoice

Υεμένη: Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο λιμάνι Χοντέιντα

otavoice

Πυρκαγιά στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας- Κοντά σε σπίτια οι φλόγες

otavoice

Πενήντα χρόνια από την εισβολή του «Αττίλα»

otavoice