OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Όχι Αναστασιάδη στον Ελπιδοφόρο- Ο Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρόλο που είχαν διαρρεύσει ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και θα ακύρωνε σε ένδειξη διαμαρτυρίας την συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, τελικά άλλαξε γραμμή και θα πραγματοποιήσει κανονικά  τη συνάντηση την ίδια ώρα που σήμερα ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση του με τον Ελπιδοφόρο.

Η συνάντηση Μητσοτάκη Ελπιδοφόρου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Ground Zero και ο  Αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα τον ξεναγήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Η στάση του Έλληνα Πρωθυπουργού την ώρα που βράζει ο ελληνισμός σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική , είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με το εθνικό αίσθημα και στέλνει λάθος μήνυμα, υιοθετώντας το δόγμα ΕΛΙΑΜΕΠ.

Σε διαφορετική γραμμή Αθήνα Λευκωσία, σε ένα σοβαρότατο εθνικό θέμα που δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά. Στην Κύπρο υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια. Η επιχείρηση να μαζευτεί το θέμα με ψευτοδικαιολογίες του τύπου δεν γνώριζε ο Ελπιδοφόρος πως θα βρίσκεται ο Τατάρ και πως το Πατριαρχείο είναι τουρκικό νομικό πρόσωπο και όφειλε να παραστεί, είναι επιεικώς απαράδεκτη και εθνικά επικίνδυνη.

Δεν ήξερε ο Ελπιδοφόρος για το σόου Ερντογάν, όταν τον είχαν προειδοποιήσει από Ελλάδα και Κύπρο αλλά και ελληνικές οργανώσεις της ομογένειας;  Γιατί όταν είδε τον Τατάρ, δεν αποχώρησε;  Γιατί στήθηκε να φωτογραφηθεί;  Γνώριζε κάθε λεπτομέρεια αυτό αποδεικνύει η συμπεριφορά του.

Σχετικά Άρθρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice