OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Μυρτώ: Επιδεινώθηκε η υγεία της- Δεν την δέχονται σε κέντρο στη Γερμανία

Επιδεινώθηκαν τα προβλήματα υγείας της Μυρτούς, που πριν 9 χρόνια είχε πέσει θύμα άγριας κακοποίησης από ένα ανθρωπόμορφο τέρας, Πακιστανό σε παραλία της Πάρου. Η 15χρονη Μυρτώ από εκέινη την εφιαλτική ημέρα είδε τη ζωή της να αλλάζει σε απόλυτο βαθμό και ανεβαίνει συνεχώς μια ανηφόρα που δεν τελειώνει, έχοντας δίπλα της πάντα τη μητέρα της.

Η Μαρία Κοτρώτσου που ανεβαίνει μαζί με την κόρη της αυτόν τον Γολγοθά, δημοσιοποιήσε τα νέα για την πορεία της υγείας την Μυρτούς, που δυστυχώς είναι άσχημα.

Σύμφωνα με όσα είπε, τα προβλήματα έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και η μόνη λύση είναι στη Γερμανία, όπου η Μυρτώ θα μπορούσε να επισκεφθεί ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης για να αποφύγει ακόμη μία εγχείρηση. Οι Γερμανοί ανεξήγητα, δεν την δέχονται.

«Δεν ζητάω να μας δεχτούν τσάμπα. Για ένα περίεργο λόγο δεν μας δέχονται και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ σε ένα ενδεχόμενο έλεγχο φαρμάκων μήπως κάτι την επηρεάζει και έχουμε αυτές τις άσχημες εξελίξεις εντός εισαγωγικών εξελίξεις από το Νοέμβριο. Έχουν δεχτεί τόσους Έλληνες και τη Μυρτώ δεν τη δέχονται», ήταν τα λόγια της Μαρίας Κοτρώτσου.

Η άτυχη Μυρτώ ήταν 15 ετών, όταν είχε πάει με την οικογένειά της στην Πάρο για διακοπές. Ήταν 22 Ιουλίου 2012, όταν έφυγε μόνη της για μια βόλτα στην παραλία όπου κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 21χρονο Πακιστανό, κηπουρό ξενοδοχείου της περιοχής, ο οποίος στη συνέχεια την είχε αφήσει ημίγυμνη, βαριά χτυπημένη και σε κωματώδη κατάσταση στα βράχια παραλίας.

Οι τραυματισμοί που της προκάλεσε, την άφησαν με μόνιμη αναπηρία. Η υπόθεσή της είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο.

Η ανάρτηση της μητέρας της ανήμερα της γιορτής της
Με μια ανάρτηση στο Facebook την Παρασκευή, ανήμερα της γιορτής της, η μητέρα της Μυρτούς έστειλε τις δικές της ευχές και εξέφρασε την ευχή του χρόνου η Μυρτώ να είναι καλύτερα:

“Χρονια πολλά Μυρτω μου!!! Και του χρόνου ας ελπίζουμε ότι θα είσαι καλύτερα.

Μετά απο ένα δύσκολο καλοκαίρι με επισκέψεις σε πολλά δημόσια νοσοκομεία , ήρθε ένα φθινόπωρο που συνεχίζουμε τις επισκέψεις….Ιπποκράτειο, Σισμανόγλειο και ο Θεός βοηθος….
γιατί μόνο ο ΘΕΟΣ σε βοηθάει!”.

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: «ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ», Κλεόβουλος Θεοτόκης

otavoice

Eurostar: Μην ταξιδεύεται στην σιδηροδρομική γραμμή Λονδίνο-Παρίσι λόγω βανδαλισμών

otavoice

Ομπάμα: Συμφωνώ με τον Πρόεδρο Μπάιντεν – Η επιλογή της Κάμαλα, η καλύτερη του απόφαση

otavoice

Πλήγματα drones της Ρωσίας σε ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας

otavoice

ΗΠΑ: Συνελήφθησαν στο Τέξας δύο ηγέτες του ισχυρού καρτέλ Σιναλόα του Μεξικού

otavoice

Αϊτή: Προσωρινή κατάπαυση του πυρός συμφώνησαν οι συμμορίες του Πορτ-ο-Πρενς

otavoice