OTA VOICE
Uncategorized Ντουντούκα

Σκηνοθετημένη η διαγραφή Μπογδάνου – Νέο συστημικό ανάχωμα προσεχώς

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος 

 

Βλέπετε το δέντρο και χάνεται το δάσος. Ποιος Μπογδάνος;

Μα δεν βλέπεται πως είναι μια στημένη αντιπαράθεση η οποία προετοιμάζει μια light Χρυσή Αυγή;

Τυχαία αναβιώνει τις τελευταίες ημέρες η σύγκρουση ακροδεξιάς και αριστεράς με εκκίνηση τη Θεσσαλονίκη;

Πότε ο Μπογδάνος αν πούμε ότι είναι πατριώτης υπερασπίστηκε εθνικές θέσεις; Όταν ήταν υπάλληλος του Αλαφούζου ή όταν δεν έβγαζε κιχ για την αναγνώριση από την ΝΔ της συμφωνίας των Πρεσπών; Μας γύρισε ξαφνικά 80 χρόνια πίσω για να δημιουργηθεί το αφήγημα της διαγραφής και να αποτελέσει συστημικό πόλο μαντρώματος της κοινωνικής αντίδρασης από τα δεξιά… η ιστορία έχει γραφτεί και δεν διαγράφεται ούτε παραγράφεται …. ο ρόλος του ΚΚΕ έχει καταγραφεί όπως έχουν καταγραφεί οι συνέπειες του αιματηρού εμφυλίου.

Το τι λέει ο κάθε Παφίλης ή ο κάθε Μπογδάνος για τους δικούς τους μικροκομματικούς λόγους δεν θα γίνει ανάχωμα να παρασυρθεί η χώρα σε μια ψεύτικη αντιπαράθεση. Οι εφιάλτες είναι γνωστοί από κάθε στρατόπεδο. Η ιστορία σε αυτό τον τόπο έχει γραφτεί με πολύ αίμα, για να μπορούμε σήμερα να παριστάνουμε τους ελεύθερους Έλληνες, να λέμε πως έχουμε κράτος και θέση στην διεθνή πραγματικότητα. 

Επειδή μιλάμε για διαγραφές και για πολιτικά αναχώματα θυμάμαι μια άλλη διαγραφή και μια συμπεριφορά προέδρου της ΝΔ που με είχε ξενίσει αλλά τότε την είχα ερμηνεύσει λάθος. Νοέμβριος 2011 όταν ο Καμμένος έχει διαφανεί πως δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, κόντρα στις θέσεις του κόμματος και είναι στα πρόθυρα της εξόδου κάποιοι κοινοβουλευτικοί προσπαθούν να τον μεταπείσουν και γίνεται μια τελευταία επαφή με τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά. Τυγχάνει να είμαι παρών στα γεγονότα και θυμάμαι τον Σαμαρά να λέει στους συνεργάτες του (μεταξύ αυτών και ο Μπαλτάκος) αφήστε τον να φύγει, το αναλαμβάνω προσωπικά, ξέρω εγώ.

Τότε πίστεψα πως δεν τον ήθελε γιατί είχε επιλέξει να αλλάξει πολιτική γραμμή και να συνεργαστεί με το βρώμικο ΠΑΣΟΚ και το τραπεζικό σύστημα. Μετά από καιρό κατάλαβα πως ο Σαμαράς ήξερε τι θα επακολουθήσει και τον άφησε να παίξει το παιχνίδι του. Να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2012 ώστε να περάσουν τα μνημόνια, μιας και τότε ο Τσίπρας δεν θα μπορούσε για εσωτερικούς και κοινωνικούς λόγους να τα υλοποιήσει, όπως έπραξε το 2015 κάτω από άλλες συνθήκες. Για αυτό ο Καμμένος δεν ήθελε ποτέ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να αποκτήσουν δύναμη και να γίνουν κίνημα εξουσίας, αλλά να είναι ένα πολιτικό δεκανίκι από τα δεξιά μέχρι τα αριστερά. Αυτό το ξέρουν όλοι, όσοι κατοικούσαν στην Χαροκόπου.

Επειδή λοιπόν έχω μάθει να διδάσκομαι από τα βιώματα μου και να μην έχω μνήμη χρυσόψαρου, βλέπω σήμερα μια ανάλογη κατάσταση με τον Μπογδάνο, να επιχειρεί να εκφράσει τον πατριωτικό χώρο , ο οποίος είναι ακέφαλος και διασκορπισμένος. Δεν μπορώ να φανταστώ πως χθες το πρωί ξύπνησε ο Μπογδάνος και είπε θα πάω σήμερα στην Βουλή να κατακεραυνώσω το ΚΚΕ για όσα έγιναν πριν 80 χρόνια. Είναι εμφανές πως λειτουργεί κάτω από σχέδιο και πιστεύω πως τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης επιτάχυναν και έδωσαν το πράσινο φως για την στημένη έξοδο του.

Ποιος είναι ο Μποδγάνος; Ένα συστημικό δημιούργημα χωρίς πολιτική δράση που υπηρέτησε την μαφία του Νέου Φαλήρου και στήριξε όλες τις αντεθνικές και αντικοινωνικές επιλογές με αποκορύφωμα την πλήρη αναγνώριση της συμφωνίας της ντροπής, για τα Σκόπια. Ο Μπογδάνος δεν διαγράφηκε γιατί αντέδρασε στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας, αυτό μην σας διαφεύγει, μην το προσπερνάτε. Δεν αντέδρασε για πολιτικό ζήτημα, για την φτωχοποίηση, για τον εθνικό διχασμό, για το κλίμα τρομοκρατίας, για το πλιάτσικο στην ενέργεια, για την εγκληματική  διαχείριση στις πυρκαγιές  … αντέδρασε για το 1944-1949 …. δηλαδή, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Η διαγραφή Μπογδάνου βολεύει την Νέα Δημοκρατία για τρεις βασικούς λόγους. Πρώτον δίνει κεντρώο στίγμα για να αλιεύσει από την συγκεκριμένη δεξαμενή ψήφους και να ενισχύσει την πολιτική της μετάλλαξη με την παρουσία στελεχών της περιόδου Σημίτη. Δεύτερον ξεπλένει την ακροδεξιά πτέρυγα Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη για να μπορεί να πουλάει ένα πατριωτικό αφήγημα, απαλλαγμένο από το μαύρο παρελθόν  και Τρίτον εξυπηρετεί τη δημιουργία ενός ελεγχόμενου πολιτικού αναχώματος στα δεξιά, ούτως ώστε να μην απομακρυνθεί ο πατριωτικός πυρήνας από την πλήρη μεταστροφή της σε εθνικά θέματα και στην αντιμετώπιση της Εκκλησίας.

Άλλωστε όλα τα πρόσωπα που εκφράζουν δήθεν τον πατριωτικό χώρο έχουν δοκιμαστεί και έχουν καεί. Οπότε χρειάζεται μια καινούργια πολιτική φιγούρα, αναγνωρίσιμη που θα αποτελέσει το επίκεντρο του “παιδομαζώματος¨, στα δεξιά. 

Θα δείτε πολύ σύντομα να γίνεται πόλος δημιουργίας πολιτικού σχήματος , στο οποίο θα είναι ο εκφραστής του….ένας light Κασιδιάρης που θα επαίρεται κατά του φασισμού (γιατί αυτό το αφήγημα κατέρρευσε στην ελληνική  κοινωνία) και όσα πιστά χαβάνια προσέλθετε μην τυχόν και λοξοδρομήσετε, σε μη ελεγχόμενα πολιτικά σχήματα.

Άλλωστε ο βουλευτής- δημοσιογράφος Μπογδάνος έχει δώσει άπειρες παραστάσεις… μέχρι και αποθέωσης του ΚΚΕ.

Σχετικά Άρθρα

Σκωτία: Ανακαλύφθηκε ναυάγιο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

otavoice

Εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας στο Πάτημα Χαλανδρίου

otavoice

Βελόπουλος: «Παραιτηθείτε, πριν καεί και το τελευταίο δέντρο στην Ελλάδα»

otavoice

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου

otavoice

Οδηγίες χρήσης των “Seatracks” από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου

otavoice

Ο νέος τουριστικός οδηγός του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών

otavoice