OTA VOICE
Ντουντούκα

Θα τρέξουν πολλοί να υποδυθούν τους πατριώτες, υμνώντας τον Παύλο Μελά

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Θα τρέξουν πολλοί σήμερα να κάνουν αναρτήσεις και σχόλια για την τεράστια προσωπικότητα και την θυσία του Παύλου Μελά του πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνα…

Επίσημοι και ανεπίσημοι. Πολιτικάντηδες και γυρολόγοι πατριώτες.

Όλοι αυτοί που χθες σήμερα και αύριο αποκαλούν το ψευδοκράτος βόρεια της χώρας μας “β. Μακεδονία” καταργώντας τον αγώνα χιλιάδων μακεδονομάχων, που πότισαν με αίμα την μακεδονική γη. Όλοι αυτοί που θα στηθούν στις απελευθερώσεις των πόλεων της Μακεδονίας και θα καταθέτουν στεφάνια κουστουμαρισμένοι, ατσαλάκωτοι, αλλά που υποδέχονται και αναγνωρίζουν ως κρατική οντότητα το κράτος των σφετεριστών σλαβοβουλγάρων.

Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας… εγώ κρίθηκα παραιτούμενος από πολιτικές θέσεις ακόμη και από την εργασία μου μένοντας άνεργος μα πολύ περήφανος, που δεν συμμετείχα στην προδοσία. Ο αγώνας παρόλο που είχε στους δρόμους εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες πουλήθηκε στα υψηλά στρώματα… με το αζημίωτο.

Δεν μπορούν και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για τον Παύλο Μελά, αυτοί που αναγνωρίζουν και συνεργάζονται με το προτεκτοράτο του παντουρκισμού, το καρκίνωμα των κατσαπλιάδων σκοπιανών.

Στην μνήμη του Παύλου Μελά που αποτελεί για μένα πρότυπο πατριώτη δεν θα μπορούσα να μην γράψω αυτά που νιώθω και πρέπει.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice