OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Τραγική κατάληξη για τον αγνοούμενο βοσκό στην Εύβοια- Εντοπίστηκε νεκρός

Τραγική είναι η κατάληξη της αναζήτησης για τον αγνοούμενο βοσκό στην Εύβοια. Η κακοκαιρία “Μπάλλος” εκτός από καταστροφές, αφήνει πίσω της και έναν νεκρό. Σύμφωνα με το evima.gr, ο 69χρονος εντοπίστηκε νεκρός από το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Όπως αναφέρει στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων δυστυχώς ο 69χρονος βοσκός είναι νεκρός και εντοπίστηκε κοντά στο χωριό Τσακαίοι.

Ο άνδρας σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκε σε κοίτη ρέματος και μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο βρέθηκε κατεστραμμένο.

Νωρίτερα είχαν βρεθεί κομμάτια του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Ο άνδρας είχε καλέσει για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή την Πυροσβεστική βλέποντας ότι παρασύρεται από τα ορμητικά νερά.

Από την πρώτη στιγμή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού με 15 πυροσβέστες και πέντε οχήματα, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας, Περικλής Κουλκουβίνης.

Στην επιχείρηση των αρχών συνέδραμαν και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

 Εύβοια: Πώς έγινε η τραγωδία με τον 69χρονο βοσκό 

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο βοσκός πήρε το αυτοκίνητό του για να πάει να φροντίσει τα ζώα του. Τα ορμητικά νερά του ποταμού παρέσυραν το όχημά του.

Όπως ανέφερε το ΟΡΕΝ, ο άτυχος άνδρας επικοινώνησε με συγγενή του στις 16:30 και ανέφερε ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. “Χάνομαι”, φέρεται να είπε χαρακτηριστικά. Μετά απ’ αυτό το τηλεφώνημα δεν έδωσε άλλο σημείο ζωής.

Αμέσως ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του, από 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ομάδα έρευνας διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., ομάδα Σ.μη.Ε.Α. από την ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής και ελικόπτερο του Π.Σ. με τη συνδρομή εθελοντών. Σήμερα το πρωί, βρέθηκε η πόρτα του αυτοκινήτου του. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και η σορός του, που ανασύρθηκε από τους άνδρες της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, ο 69χρονος συνταξιούχος είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην περιοχή, τα τελευταία χρόνια, μαζί με τον γιο του. Είχαν φτιάξει μία μικρή κτηνοτροφική μονάδα, ενώ σχεδίαζε να επεκτείνει την επιχείρησή του, όμως δυστυχώς δεν πρόλαβε να κάνει πράξη τα σχέδιά του.

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη δασική πυρκαγιά στην Πλάκα Λιτοχώρου – Εκκένωση της περιοχής

otavoice

Ευρυτανία: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μάραθος

otavoice

Ζελένσκι: Ο ουκρανικός στρατός ενισχύει τις θέσεις του στο Κουρσκ

otavoice

Χαλκιδική: Νεκρό 8χρονο παιδί που κατέρρευσε μπροστά στους γονείς του

otavoice

ΗΠΑ: Η Χάρις συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία της – Τραμπ: «Είναι τρελή»

otavoice

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στους Φούρνους – Σε ύφεση το μέτωπο

otavoice