OTA VOICE
Video Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ερντογάν: “Θα ανατινάξουμε τις κάλπες το 2023”

Τους νέους ψηφοφόρους προσπαθεί να προσεταιριστεί τώρα ο Τούρκος πρόεδρος, προκειμένου να κερδίσει το στοίχημα των εκλογών του ’23.

Σε ομιλία του σήμερα σε φεστιβάλ που διοργάνωσε για νέους και θα διεξάγεται κάθε χρόνο, όπως εξήγγειλε, είπε χαρακτηριστικά ότι «ας ελπίσουμε ότι τον Ιούνιο του 2023 θα βάλουμε το καζάνι στη φωτιά να βράσει και να τελειώσουμε».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέτρεψε τους νέους της χώρας του να προετοιμαστούν να ανατινάξουν τις κάλπες.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά για το 2023, πιστεύω ότι θα ανατινάξουμε τις κάλπες μαζί με εσάς το 2023», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συγκρίνοντας τη χώρα του με τη Δύση είπε ότι εκείνες γερνούν, ενώ η Τουρκία ανθίζει.

«Είναι πολύ σημαντικό που το ένα τρίτο του πληθυσμού της χώρας μας, αποτελείται από νέους όταν η Ευρώπη, οι ΗΠΑ και η Ασία γερνούν με γοργούς ρυθμούς», σημείωσε.

Ο Τούρκος πρόεδρος έβαλε σήμερα για άλλη μια φορά στο στόχαστρο την ακροδεξιά ηγέτη του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι γυναίκα με… τρόπους.

«Πώς βρίζει έτσι εκείνη η γυναίκα, που είναι αρχηγός του Καλού Κόμματος;», αναρωτήθηκε. «Συγχωρείστε με, αλλά μια γυναίκα που φτάνει στο σημείο να λέει ‘μαλάκες’ υπό τη στέγη του κοινοβουλίου, δεν έχει ούτε ευπρέπεια ούτε καλούς τρόπους. Είσαι γυναίκα, πώς μπορεί μια γυναίκα να βρίζει έτσι;», ρώτησε, στηλιτεύοντας την «κάλυψη» που πρόσφερε η Ακσενέρ σε βουλευτή της που έβρισε πολίτη. Ο Τούρκος πρόεδρος προσπαθεί να κρατήσει στην επικαιρότητα το περιστατικό, όπως σχολιάζει η αντιπολίτευση, στοχεύοντας στη μείωση της δημοτικότητας του τρίτου –πλέον- κόμματος της τουρκικής βουλής.

Σχετικά Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ανοιχτοί σήμερα 18 φάροι σε όλη τη χώρα

otavoice

Τήλος: Εντοπίστηκαν 59 αλλοδαποί – Επιχείρηση διάσωσης εγκύου

otavoice

Αναχαιτίστηκε ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον του Κιέβου

otavoice

Μεγάλη δασική πυρκαγιά στην Πλάκα Λιτοχώρου – Εκκένωση της περιοχής

otavoice

Ευρυτανία: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μάραθος

otavoice

Ζελένσκι: Ο ουκρανικός στρατός ενισχύει τις θέσεις του στο Κουρσκ

otavoice