OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ποινική ασπίδα προστασίας στους κουκουλοφόρους-Πλημμέλημα η χρήση μολότοφ

Στον νέο Ποινικό Κώδικα που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, η διάταξη μέσω της οποίας διώκεται η κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών, δηλαδή και μολότοφ, από κακούργημα με ποινή έως 20 έτη, μετατρέπεται σε πλημμέλημα με ποινή τουλάχιστον τρία χρόνια.

Κλείνουν το μάτι σε συγκεκριμένους χώρους που αποτελούν εκλογική πελατεία και είναι συνυφασμένοι με το άντρο των Εξαρχείων, τις ομάδες αλληλέγγυων και των γκέτο που έχουν καταλάβει τα πανεπιστημιακά ιδρύματα.Κλείνουν το μάτι όμως και στους χούλιγκαν στους ταραξίες κουκουλοφόρους που συχνά πυκνά μετατρέπουν δημόσιους χώρους σε πεδίο μαχών με ανυπολόγιστες καταστροφές περιουσιών του δημοσίου αλλά και ιδιωτών.

Αντί να σταλεί σκληρό μήνυμα προς όλες τις ομάδες που δρουν ανεξέλεγκτα, αντιθέτως ο ποινικός κώδικας επιχειρείτε να μετατραπεί σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ σε όλα τα στοιχεία που ασύστολα παρανομούν με προφανή στόχευση να αποτελέσουν μοχλό κοινωνικής πίεσης για να συνεχίσει η λογική της σύγκρουσης στα δυο ψευδεπίγραφα ιδεολογικά στρατόπεδα. Αναμένονται σημαντικές αντιδράσεις τόσο από τον πολιτικό και τον νομικό κόσμο αλλά κυρίως από την αγορά που αποτελεί το μόνιμο θύμα της βίας των κουκουλοφόρων.

https://www.youtube.com/watch?v=3e6e-E_rDyo

Σχετικά Άρθρα

Τραυματισμός συνοριοφύλακα στον Έβρο από πυρά αγνώστων από την τουρκική πλευρά

otavoice

Μητσοτάκης: Ο Ελληνισμός δεν θα πάψει να αγωνίζεται μέχρι να επανενωθεί η Κύπρος

otavoice

Microsoft: Το ψηφιακό «βραχυκύκλωμα» επηρέασε 8,5 εκατομμύρια συσκευές Windows

otavoice

Υεμένη: Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο λιμάνι Χοντέιντα

otavoice

Πυρκαγιά στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας- Κοντά σε σπίτια οι φλόγες

otavoice

Πενήντα χρόνια από την εισβολή του «Αττίλα»

otavoice