OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συζήτηση υποψήφιου Δημάρχου Αγ. Βαρβάρας Λ. Μίχου με πολίτες για τα προβλήματα της πόλης

«Όσοι είναι ευχαριστημένοι με την κατάσταση που επικρατεί στην Αγία Βαρβάρα σήμερα, δεν έχουν παρά να ξαναψηφίσουν τον νυν δήμαρχο”, δήλωσε ο Λάμπρος Μίχος.

Παρά το τσουχτερό κρύο, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου, η γειτονιά βγήκε στο θεατράκι του άλσους Δόξης για να ακούσει και να συζητήσει με τον Λάμπρο Μίχο τα προβλήματα της περιοχής, σε μία ακόμη επιτόπια συνάντηση με τους κατοίκους , που συνεχίζει ασταμάτητα ο Λάμπρος Μίχος.

Συζητήθηκαν τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα που χρονίζουν και απαιτούν λύσεις και ο Λάμπρος Μίχος δεσμεύτηκε για την επίλυση τους. Η καθαριότητα, η εγκατάλειψη του άλσους,  η υπολειτουργία του ΚΕΠ, η καλή λειτουργία του σχολείου, η στάθμευση των επισκεπτών του γηπέδου, το συγκοινωνιακό και η εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής τέθηκαν επί τάπητος μεταξύ άλλων, σε μια φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα. «Προσφερόμαστε και εγώ και οι συνεργάτες μου να δουλέψουμε σκληρά για να ξαναδώσουμε στην πόλη μας την παλιά της αίγλη. Είμαστε εδώ γιατί αρνούμαστε να αποδεχθούμε την οπισθοδρόμηση στην οποία μας οδήγησε η διοίκηση Καπλάνη και θα μείνουμε εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά «έως ότου τελειώσει η δουλειά μας και κερδίσουμε το χαμένο έδαφος».

Σχετικά Άρθρα

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice

Δ. Κοζάνης: Το Τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου σε διεθνή έκθεση

otavoice

Αύριο ξεκινά το 2ο τουρνουά 3×3 Basketball «Cretan Series» στο Μαλεβίζι

otavoice

Νέα διεθνής διάκριση της Τήλου: Επιλέχθηκε στους τρεις υποψήφιους των European Awards 2024

otavoice

Επιστολή Αντιδημάρχου Παιδείας Δυτικής Αχαΐας για τις συγχωνεύσεις Σ.Α.Ε.Κ.

otavoice