OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Προκλητικός και αλαζόνας: Είναι μίζεροι όσοι με κατηγορούν για τα 211.000 στον Ρουβά

Θα περιμένε κανείς μετά το σάλο και την γενική κατακραυγή για την χολιγουντιανή αμοιβή Ρουβά από τον Δήμο Αθηναίων, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης να ζητήσει συγνώμη για την προκλητική, πανάκριβη φιέστα και να την ματαίωνε.

Αντ αυτού με μια άκρως προκλητική, περιπαικτική και αλαζονική ανάρτηση του, επιμένει να θεωρεί αποδεκτή μια εκδήλωση εν μέσω πρωτοφανούς ακρίβειας και κοινωνικής κρίσης που θα στοιχίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Θα πρέπει όσοι τον έκριναν να του ζητήσουν και συγνώμη. “Είναι μίζεροι και ανούσιοι” για τον προστατευμένο δήμαρχο Αθηναίων. Φαίνεται πως δεν τον αγγίζουν τέτοιες κριτικές και κινείται με μια διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων. Λίγο λαϊκισμό, πολύ γκλάμουρ και αυτοπροβολή, έργα βιτρίνας που καταρρέουν και μια Αθήνα που παραμένει πνιγμένη στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Άλλωστε τα 211.000 για 17 λεπτά μουσικής σκηνής Ρουβά δεν  είναι τίποτα μπροστά στα 2 εκατομμύρια ευρώ του Μεγάλου Περίδρομου που ξέβαψε σαν μιας κακής ποιότητας κοκότα της Τρούμπας. Όπως δεν είναι τίποτα μπροστά στο μπαράζ αναθέσεων των νομικών προσώπων του δήμου, όπως η ΔΑΕΜ ΑΕ που προσωπικά γνωρίζεται. Όπως δεν είναι τίποτα μπροστά στην εκποίηση διευθύνσεων του δήμου σε ιδιώτες (Γραμμή εξυπηρέτησης δημότη 1595).

Κύριε Μπακογιάννη έχετε 211.000 ευρώ για τον Σάκη Ρουβά, αλλά οι υπηρεσίες σας δεν έχουν μελάνι και χαρτί να εκδόσουν αποφάσεις και πιστοποιητικά  στους πολίτες(όπως πρόσφατα για το ΤΑΠ).

Κύριε Μπακογιάννη δίνετε 211.000 ευρώ για 17 λεπτά έκστασης στις Ρουβίτσες, αλλά κόβετε τις υπερωρίες του προσωπικού (πλην των συνεργατών σας) που εργάζετε σε δυσμενείς συνθήκες.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Πατρέων: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

otavoice

Ιγν. Καϊτεζίδης: «Χρέος μας είναι να κρατούμε την ιστορική Μνήμη ζωντανή…»

otavoice

Πανώλη στα αιγοπρόβατα: Σε «Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης» η Θεσσαλία

otavoice

Άμεση η επέμβαση των εθελοντών της ΕΣΔΩ σε πυρκαγιά στην Σκάλα Ωρωπού

otavoice

Δ. Γορτυνίας: Η νέα ειδικότητα στη Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. Στεμνίτσας

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Η αλήθεια για τον καθαρισμό των σχολείων

otavoice