OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ραχήλ Μακρή: «Η επίθεση της ΕΦΣΥΝ εντάσσεται στο κλίμα τρομοκρατίας και εκβιασμών κατά των κατοίκων του Γέρακα»

«Οι γκεμπελίσκοι του καθεστώτος Τσίπρα, χρησιμοποιούν το προεκλογικό κλίμα για να προωθήσουν τις αντεθνικές και αντιλαϊκές μεθοδεύσεις τους συκοφαντώντας κάθε αντίθετη φωνή ή ανεξάρτητη υποψηφιότητα» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης Ραχήλ Μακρή για την επίθεση που κατήγγειλε εις βάρος της από την ΕΦΣΥΝ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

“Η επίθεση της ΕΦΣΥΝ σε βάρος μου, εντάσσεται στο κλίμα εκβιασμών, τρομοκρατίας, διώξεων και καταστολής που προωθεί το πανικόβλητο καθεστώς μπροστά στη σθεναρή αντίσταση και ανυπακοή των κατοίκων του Γέρακα, μετά την άρνηση τους για την δομή μεταναστών στην Δέση του Γέρακα.

Οι γκεμπελίσκοι του καθεστώτος Τσίπρα, χρησιμοποιούν το προεκλογικό κλίμα για να προωθήσουν τις αντεθνικές και αντιλαϊκές μεθοδεύσεις τους συκοφαντώντας κάθε αντίθετη φωνή ή ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Όποιος θέλει να δει τι πραγματικά ειπώθηκε στην Παλλήνη, ας δει τα βίντεο (https://www.facebook.com/RachelMakriOfficialPage/videos/602471273553693  / https://www.facebook.com/rachel.makri/videos/3056015954424453/   για να διαπιστώσει το παραλήρημα και τους εκβιασμούς με «παρανομίες» για να μη διαμαρτύρονται οι «παράνομοι» και να εκμεταλλεύονται την «παρανομία», όπως κάνουν και στο Μάτι όπου κρατάνε όμηρους στους πυρόπληκτους.

Είναι ξεκάθαρο πια, πως το καθεστώς Τσίπρα χρησιμοποιεί το προεκλογικό κλίμα για να τρομοκρατήσει, δυσφημίσει και φιμώσει κάθε αυθεντική και ανεξάρτητη αντιπολίτευση στις αντεθνικές και αντιλαϊκές αυθαιρεσίες του.

Θέλει να απομονώσει και αποβάλει από το εκλογικό σώμα, οποιονδήποτε συνεχίζει να αντιστέκεται στην προδοσία της Μακεδονίας μας, την κρυφή παράδοση εθνικού χώρου στους Τούρκους, τις αθρόες ελληνοποιήσεις και τη διασπορά «προσφύγων» σε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες”.

Σχετικά Άρθρα

Το “Tilos Youth Summit”, απάντησε στον κίνδυνο ερημοποίησης

otavoice

Συνεργασία του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες με την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ

otavoice

Χ. Δούκας: “50 χρόνια ο Κυπριακός Ελληνισμός δε συμβιβάστηκε, δεν παραιτήθηκε, δεν ξέχασε …”

otavoice

ΠΔΕ: Σύσκεψη εργασίας για την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Βελτιωτικές αλλαγές στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο

otavoice

Προκηρύχθηκαν τα έργα του επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Λευκάδας

otavoice