OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Θρήνος στη Δράμα: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κυριακίδης

Σοκ προκάλεσε στον Δήμο Δράμας και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του 38χρονου Χρήστου Κυριακίδη, Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Κοινοτήτων του δήμου Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Κυριακίδης σκοτώθηκε σήμερα (9/1) το πρωί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε κολόνα, λίγο πριν την Δράμα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το δυστύχημα:

«Τις πρώτες πρωινές ώρες της 9-1-2022, στην περιφερειακή οδό Ξηροποτάμου – Μικροχωρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικό στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας».

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Σε σχετικό του μήνυμα στα social media ανέφερε:

Η τελευταία ανάρτηση του αδικοχαμένου αντιδημάρχου Δράμας μόλις προχθές, αρχή της χρονιάς… Ήταν για την εκτέλεση του καθήκοντος και την υπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Παιχνίδια της μοίρας – Ο Αντιδήμαρχος βούτηξε τα Θεοφάνεια στην Κωνσταντινούπολη για τον Σταυρό 

Έντεκα άνδρες βούτηξαν στα νερά του Κεράτιου Κόλπου του Φαναρίου Κωνσταντινούπολης κατά τη συγκινητική τελετή Αγιασμού των υδάτων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Μεταξύ αυτών και ο αδικοχαμένος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δράμας, Χρήστος Κυριακίδης. ο οποίος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: “Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε για πρώτη φορά στη ζωή μου να βουτήξω στα παγωμένα νερά των Θεοφανείων. Με αξίωσε να ζήσω αυτήν την εμπειρία και την ευλογία, στα νερά του Κεράτιου Κόλπου, στην Κωνσταντινούπολη. Το Άγιο πνεύμα να φωτίζει και να καθοδηγεί όλο τον κόσμο!”.

Δυο μέρες μετά έμελλε να έχει ραντεβού με τον θάνατο…

Η διεύθυνση και η δημοσιογραφική ομάδα του OTAVOICE.GR συλλυπούνται την οικογένεια για τον αναπάντεχο χαμό ενός νέου και ικανού αυτοδιοικητικού στελέχους, ενός πατριώτη. Καλό Παράδεισο Χρήστο…

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κηφισιάς: Πρεμιέρα με μια «Όμορφη Πόλη Μαγική» για τα Μενάνδρεια 2024”

otavoice

Δ. Πατρέων: Με γιορτή έληξε η θερινή δράση των ΚΑΠΗ του ΚΟΔΗΠ

otavoice

Δ. Πειραιά: Εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία της πόλης για τη νέα σχολική χρονιά

otavoice

Δ. Σύρου-Ερμούπολης: Αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

otavoice

Νεκτάριος Φαρμάκης: Μαζί και για το επόμενο άλμα

otavoice

Συγκροτήθηκε η Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών (Ε.Κ.Π.) Περιφέρειας Ηπείρου

otavoice