OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Φονικός “Διομήδης”- Δυό νεκροί και μια αγνοούμενη

Δύο νεκροί σε Σέρρες και Καρδίτσα – Μία γυναίκα αγνοείται

Φονικό αποδεικνύεται το «χτύπημα» της κακοκαιρίας «Διομήδης», που πλήττει όλη τη χώρα καθώς ήδη δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, σε Καρδίτσα και Σέρρες.

Καρδίτσα – Νεκρός από ηλεκτροπληξία
Ένας 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης στην Καρδίτσα. Ο άτυχος άνδρας δούλευε στις αποκαταστάσεις των βλαβών στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του KarditsaLive.Net ο εργαζόμενος φέρεται να χτυπήθηκε από ρεύμα κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης βλάβης. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σέρρες – Νεκρός σε ρέμα εντοπίστηκε αγνοούμενος – Έρευνες για τον εντοπισμό γυναίκας

Νεκρός μέσα σε ρέμα στο Λαγκάδι, του Δήμου Βισαλτίας βρέθηκε ένας αλλοδαπός άνδρας , ο οποίος αγνοούνταν μαζί με τη σύζυγό του.

Μαζί τους ήταν ο αδερφός του ο οποίος και ειδοποίησε το 112. Ο άνδρας με τη σύζυγό του προσπάθησαν να διασχίσουν ποτάμι στη Νιγρίτα το οποίο ήταν φουσκωμένο λόγω της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά.

Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, αλλά και κάτοικοι του Λαγκαδίου που γνωρίζουν την περιοχή, ενώ βρέθηκαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός 4χλμ περίπου από το σημείο που παρασύρθηκε αρχικά. Η γυναίκα του αγνοείται με τις αρχές να επιχειρούν για τον εντοπισμό της σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων από το σημείο που παρασύρθηκε.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά είναι σε εξέλιξη, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο άνδρα.

Σχετικά Άρθρα

Ρ. Μέτσολα: Οι προκλήσεις της Κύπρου είναι προκλήσεις της ΕΕ

otavoice

Η Χεζμπολάχ απειλεί νέα πλήγματα το Ισραήλ αν «συνεχίσει να στοχοθετεί αμάχους»

otavoice

Ο Μητσοτάκης στο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Τα εν εξελίξει έργα «στο τραπέζι»

otavoice

Μεγάλη δασική πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας-Διακοπή κυκλοφορίας

otavoice

Το Υπουργείο Άμυνας απαντά στην προκλητική τουρκική ανακοίνωση για τις δηλώσεις Δένδια

otavoice

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τα τρία μέτρα για τους καταναλωτές – Ποια τιμολόγια θα επιδοτηθούν

otavoice