OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κλίμα τρομοκρατίας στον Έβρο- Συνελήφθη ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου

Κλίιμα τρομοκρατία στον Έβρο, για να υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης για την κατασκευή μιας νέας υπερδομής λαθρομεταναστών, στην πιο ευαίσθητη εθνικά περιοχή.

Πριν από λίγο αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, εκτελώντας εντολές του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Ελευθεριάδη, ο οποίος δείχνοντας… υπερβάλλοντα ζήλο και υποτέλεια υλοποιεί τις εντολές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, συνέλαβαν τον Πρόεδρο Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη που βρισκόταν στην περιοχή, αντιδρώντας στις εργασίες κατασκευής της νεάς υπερδομής.

Μάλιστα όπως φαίνεται από το βίντεο που τραβούσε ο πρόεδρος της κοινότητας, του κατέσχεσαν παράνομα το κινητό του τηλέφωνο με την απίστευτη αιτιολογία ότι μετέδιδε ζωντανά τις εργασίες της αναδόχου ΤΕΡΝΑ, του πεθερού Γεραπετρίτη.

Χθες οι δυνάμεις ασφαλέιας τον τραμπούκισαν και του έκαναν επίδειξη δύναμης επειδή έκανε καθιστική διαμαρτυρία, με αποτέλεσμα να καραρρεύσει και να μεταφερθεί λιπόθυμος στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας με 21,5 πίεση. Την ίδια ώρα υπεργολάβος της ΤΕΡΝΑ γρονθοκοπούσε μπροστά στα μάτια των αξιωματικών της ΕΛΑΣ πολίτη που αντιδρούσε στην έλευση των μηχανημάτων.

Σχετικά Άρθρα

ΠΝΑ: Δράσεις ισότιμης πρόσβασης φοιτητών με αναπηρία, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

otavoice

Άρση της καραντίνας για τα αιγοπρόβατα στην Ήπειρο

otavoice

Σέρρες: Διακοπή υδροδότησης από βλάβη του δικτύου

otavoice

Μαρία Καμμά: Η Τήλος έδειξε πάλι την ανθρωπιά της

otavoice

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Σβήστηκε η φωτιά στην παρολύμπια περιοχή της Πλάκας Λιτοχώρου

otavoice

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού: “Περί… δημοσιογραφίας ο λόγος!”

otavoice