OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κηφισιάς: Νέο προεδρείο στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκλογή μελών στις επιτροπές οικονομικών και ποιότητας ζωής

H εκλογή νέου Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, έγινε με δια ζώσης συνεδρίαση, την Κυριακή 9/1/2022. Το συμβούλιο συγκάλεσε ο πλειοψηφίσας Δημοτικός Σύμβουλος της Διοίκησης Ευάγγελος Αυλήτης, ο οποίος φρόντισε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης τελέστηκε Αγιασμός για την Νέα Χρονιά από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλο, πλαισιωμένο από Ιερείς του Δήμου. Ακολούθως, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς. Τυχερή αναδείχθηκε η δημοτική σύμβουλος Αγγελική Παπάζογλου.

Στη συνεδρίαση, μετά από πρόταση του Δημάρχου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Αντώνη Ελευθεράκη και του εργαζόμενου στην Υπηρεσία Καθαριότητας Λευτέρη Σέγκου.

Νέα Πρόεδρος εξελέγη η δημοτικός σύμβουλος κα Λίλα Παπαδημητρίου από την παράταξη της Διοίκησης «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών – Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης», Αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κατσίμπας από την παράταξη «+Εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» και γραμματέας για δεύτερη θητεία η δημοτική σύμβουλος Νικολέτα Ποντικάκη, της παράταξης «Ανθρωπιά, έργα, τιμιότητα, ιστορία».

H νέα Πρόεδρος κα Παπαδημητρίου μετά την εκλογή της δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευπρέπεια και σεβασμός μεταξύ μας όχι μόνο σε αυτά σταοποία συμφωνούμε, αλλά και σε αυτά στα οποία οι απόψεις μας συμβαίνει να διαφέρουν. Μπορούμε πάντα να συνεννοούμεθα, είτε συμφωνούμε είτε όχι. Πιο λίγα έχουμε να μοιράσουμε και πιο πολλά να μοιραστούμε.»

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Ζαπάντης αναφέρθηκε στις αλλαγές αλλά και τις ιδιαιτερότητες της θητείας του: «Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς έχουν εκλεγεί 14 παρατάξεις. Η Διοίκηση ξεκίνησε την θητεία της χωρίς την πλειοψηφία. Πρωτόγνωρες συνθήκες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συνεχόμενες νομοθετικές αλλαγές.  Ακολούθησε ο κορονοιός, οι τηλεδιασκέψεις. Με συνεργασία, τα αντιμετωπίσαμε όλα. Η διαχείριση τους με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και το γραφείο Δ.Σ.. Καλή επιτυχία στο νέο προεδρείο.»

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Στερεά και Κρήτη

otavoice

Δ.Ναυπλιέων: Ψήφισμα για την αξιοποίηση της Καραθώνας

otavoice

Η ΔΕΥΑ Κω ανάθεσε μελέτη για τους υδατικούς πόρους

otavoice

Δ. Λουκάς: ❝Σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Λαυρεωτικής❞

otavoice

Από 26/8 ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης

otavoice

Ο Δήμος Κορινθίων αλλάζει τα πάντα στις αθλητικές υποδομές

otavoice