OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Τραγωδία: Νεκρή 17χρονη στην Πατρών-Πύργου- Πόσα ακόμη θύματα πολιτικών-εργολάβων;

Ακόμη μια τραγωδία γράφτηκε στην Πατρών – Πύργου με μία 17χρονη να προστίθεται στο μακάβριο κατάλογο της ανθρωποθυσίας, έπειτα από τροχαίο.

Σύμφωνα με το thebest.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα του το κορίτσι, συγκρούστηκε με νταλίκα στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας. Η μητέρα έχει μεταφερθεί τραυματισμένη  σε νοσοκομείο της περιοχής.

Μητέρα και κόρη επέστρεφαν το σπίτι τους στην Καρυά Πετροχωρίου από την Κάτω Αχαΐα όπου είχαν πάει το πρωί για δουλειές. Η 17χρονη είχε μια αδελφή και έναν αδελφό. Τα παιδιά ήταν τρίδυμα.

Πόσα θύματα ακόμη, μέχρι το ανάλγητο κράτος αποφασίσει να υλοποιήσει ένα έργο που καρκινοβατεί πάνω από μια δεκαετία εξαιτίας των εργολαβικών συμφερόντων; Έχουν περάσει από τότε τρεις κυβερνήσεις και αντίστοιχοι  υπουργοί Υποδομών και όλοι ανακοίνωναν με περισσή υποκρισία πως το έργο ξεκινά.

Μια παιδική ψυχή χάθηκε γιατί στον τόπο μας η πολιτική είναι πλήρως εξαρτώμενη στα οικονομικά συμφέροντα. Πόσα παιδιά θα χαθούν ακόμη; Πόσες οικογένειες θα ξεκληριστούν;

Σχετικά Άρθρα

Ανδραβίδα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Άνω Κουρτέσι

otavoice

Γερουλάνος από Κρήτη: Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε ηγεσία και σελίδα στο ΠΑΣΟΚ

otavoice

Αυστρία: Το ακροδεξιό FPÖ κερδίζει τις εκλογές

otavoice

Ελληνική Λύση: Ο Κ. Μητσοτάκης γίνεται ολοένα πιο επικίνδυνος για την Ελλάδα

otavoice

Υεμένη: Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους των Χούθι στη Χοντάιντα

otavoice

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Ροζένα Ξυλοκάστρου – Κάηκε πυροσβεστικό

otavoice