OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Το έθιμο της κοπής Βασιλόπιτας τίμησε ο «Σύγχρονος Δήμος»

Την εκδήλωση κοπής της ετήσιας παραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη « Σύγχρονος Δήμος».

Η επικεφαλής της παράταξης κ. Έλενα Ρουσάκη μέσα σε ζεστό και φιλικό κλίμα σε γνωστό κατάστημα της περιοχής του Χορτιάτη, τίμησε το έθιμο, τονίζοντας πως η αυτοδιοικητική κίνηση  πολιτών «Σύγχρονος Δήμος» δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό το καλό του δήμου και καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας δεν έμεινε αδρανής, αλλά βγήκε μπροστά επισημαίνοντας όλα τα μεγάλα προβλήματα που ταλαιπωρούν όλες τις δημοτικές ενότητες, προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις.

Όπως τόνισε η κ. Ρουσάκη οι προτεραιότητες για την ανάπτυξη του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και το νέο έτος παραμένουν ίδιες και σύμφωνα με τον «Σύγχρονο Δήμο» κινούνται σε τρείς βασικούς πυλώνες:

α) Παιδεία: Σχολικές υποδομές και παιδικοί – βρεφονηπιακοί σταθμοί

β) Υγεία: Σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.

γ) Σχεδιασμός στρατηγικής ενεργειακής πολιτικής: Ανάπτυξη και βελτίωση υποδομών, οδικό δίκτυο, τοποθέτηση φωτοβολταϊκών και δημιουργία πράσινων σημείων.

Παράλληλα, όπως επισήμανε η κ. Έλενα Ρουσάκη  και τα θέματα πολιτισμού βρίσκονται ψηλά  στην ατζέντα της παράταξης της, καθώς δεν έχει δοθεί η κατάλληλη έμφαση από την διοίκηση του δήμου.

Ο τυχερός στον οποίο έπεσε το φλουρί ήταν ο κ. Βασίλης Ζωίδης, ο οποίος συγκέντρωσε το σύνολο των ευχών των παρευρισκομένων.

Σχετικά Άρθρα

Το αρχαιολογικό μουσείο της Τήλου εγκαινίασε η υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

otavoice

ΠΔΕ-Β. Γιαννόπουλος : «Οδική ασφάλεια και αντιπλημμυρική θωράκιση σε προτεραιότητα»

otavoice

Ο δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος στη Ρακίτα Αχαΐας

otavoice

Αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού σε γειτονιές, πλατείες και σχολεία της Πάτρας

otavoice

«Συμπολιτεία»: Οι πολίτες μας αποκτούν έναν χώρο «στολίδι» στη Νέα Πεντέλη

otavoice

Συνάντηση Λέντζα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών

otavoice