OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κοινωφελής Εργασία: 184 θέσεις εργασίας, μέσω Ο.Α.Ε.Δ., στον Δήμο Χαλκιδέων

Στην πρόσληψη 184 εγγεγραμμένων ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ. θα προχωρήσει ο Δήμος Χαλκιδέων, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων», οκτάμηνης διάρκειας.

Η δράση έχει ως στόχο την ενίσχυση/προώθηση της απασχόλησης των ανέργων, με έμφαση κυρίως σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο αποκλεισμού και συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και τον ΟΑΕΔ.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr (https://www.gov.gr/…/programmata-koinophelous-kharaktera). Επίσης μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Πτωχός: «Είμαστε έτοιμοι για καθαρότερη και πιο βιώσιμη ενεργειακή πολιτική»

otavoice

Π.Ν.Α: Επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαννετίδη στην Κω

otavoice

Π.Α: Ολοκληρώθηκαν οι αυτοψίες των πυρόπληκτων επιχειρήσεων

otavoice

Π.Δ.Μ: Σύσκεψη για το Φωτοβολταϊκό σταθμό στην Δ.Κ. Λευκάρων

otavoice

Δήμος Αθηναίων: «Αγκαλιά με ένα δέντρο συνυπάρχω»

otavoice

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα σε οκτώ περιφέρειες

otavoice